Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

deltada yardım istiyorum

Başlatan konfakay, 04 Mayıs 2011, 18:48:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

konfakay

selam arkadaşlar ben deltaya cat6 kablosundan 3tur olarak 50cm lik başlık yaptım ama hiç birşey çektirtemedim
bana kablo çapı ve tur sayısını yazabilecek varmı benim yaptığım 3,5ohm gelmişti ve ırf740 diye bir üç ayaklı parça ısınmıştı elimde 30cm lik başlık var o 20cm den çekiyor onun ohm değeri 4,4 bu başlıkta ısınma olmuyor bana yardım edebilirmisiniz en iyi hangi telse ve en iyi hangi sarımsa bir el atalım bendeki tek portlu 50cm 47cm ne olursa
Linkback: deltada yardım istiyorum

asad06

Alıntı yapılan: konfakay - 04 Mayıs 2011, 18:48:16
   selam arkadaşlar ben deltaya cat6 kablosundan 3tur olarak 50cm lik başlık yaptım ama hiç birşey çektirtemedim
bana kablo çapı ve tur sayısını yazabilecek varmı benim yaptığım 3,5ohm gelmişti ve ırf740 diye bir üç ayaklı parça ısınmıştı elimde 30cm lik başlık var o 20cm den çekiyor onun ohm değeri 4,4 bu başlıkta ısınma olmuyor bana yardım edebilirmisiniz en iyi hangi telse ve en iyi hangi sarımsa bir el atalım bendeki tek portlu 50cm 47cm ne olursa

Öncelikle hoşgeldin ben o tek potluya baktım ama pek hoşuma gitmedi minaralli topraklar bakımından cihazı susturmamızda derinligi kısıyoruz böylelikle derinlik düşüyor herneyse benim yaptıgım 42 cmlik başlık var 23 tur 3,5 ohm geliyor 0,60 mm telden sende bunu artık hesaplıyarak yapacaksın kaç santimlik bobine kaç metre tel gidecegini delta pulse için bunlar kullanılıyor ama szinki tek potlu oldugu için onu bilemiyecegim birde sana onu aldıgında 1m2 lik başlık verilmiştir onunla dene cihazı birde ondaki ohm degerini ölç o ne çıkcak sen istersen dedigim gibi yap ama 30 tur sar bantla bobini daha sonra tek tek düşültürsün en ince ayara kadar bulabilirsin kolay gelsin....

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious