Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

bu dedektor nasıl arkadaslar

Başlatan defineciii, 21 Nisan 2011, 14:04:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

defineciii

bu cıhazlar uzerıne arastırma yapıyorum  ...ssızın yorumlarınızda onemlı tabı  burda cok onemlı  super ustalar vardır muhakkak

http://top-detectors-gold.blogspot.com/2010/12/sonar-2011-detectors-gold-sonar-gold.html
Linkback: bu dedektor nasıl arkadaslar

asad06

Alıntı yapılan: defineciii - 21 Nisan 2011, 14:04:46
bu cıhazlar uzerıne arastırma yapıyorum  ...ssızın yorumlarınızda onemlı tabı  burda cok onemlı  super ustalar vardır muhakkak

http://top-detectors-gold.blogspot.com/2010/12/sonar-2011-detectors-gold-sonar-gold.html

Kendi adıma konuşayım böyle cihazları hiç görmedim bazı konularda bu cihazlar bana düzmece geliyor yok yerin altınıda ne varsa gösteriyor şu kadar altın var şu kadar derinlikte bilmem ne kafanı yorma derim böyle cihazlara koaly gelsin elinde olanlarla yetinmeye bak kolay gelsin...

serkan2727

slm  şeması  varmıdır  bu  dedektörün

defineciii

Alıntı yapılan: serkan2727 - 21 Nisan 2011, 14:12:25
slm  şeması  varmıdır  bu  dedektörün

sema bılmıyorum ama ben lınkı buldum arastırıyorum......bakmak gerek  yada  yenılık..pesınde .... bır cok sıstemı  ınceleyıp bır cıhaz tasarlamak gerekır    melez olur  .......bıde bu sıte var....bıde  bunların antenlerı garıp...bılgısı olan varmı  bu antenler nasıl calısır.

http://www.groundradarsystems.eu/Webwinkel-Page-65254/Treasures-picture-gallery.html

ramaza42

cihaz mı arıyorsunu... cevap - x1 ....- teknoloji ürünü..üsütüne başka vlf tanımam

ramaza42

en azından fiyatı 950 tl ve minelablara eş değer bence..iyice araştırın..derinlik bi kere harika. kablo ingiliz malı mükemmel parazit yapmıyo..başlık 38 lik.
kullandığım en iyi vlf...

asad06

Alıntı yapılan: ramaza42 - 21 Nisan 2011, 14:30:46
en azından fiyatı 950 tl ve minelablara eş değer bence..iyice araştırın..derinlik bi kere harika. kablo ingiliz malı mükemmel parazit yapmıyo..başlık 38 lik.

Allah kolaylık versin bu kadar kullanmışın memnunsunda neler buldun konyalı hemşerim söylermisin bizlere?

defineciii

geo adlı sıtede  bısıyler  var  bu sıte cok  populerr....masallahhhhhhhhhhhhh

http://174.132.129.189/~moreland/forums/showthread.php?p=111322

asad06

Alıntı yapılan: defineciii - 21 Nisan 2011, 14:39:26

Arkadaşım hoş güzelde böyle bir cihaza güven söz konusu var birde programları yazılımları var bence sen dedigim yap elindekilerle yetinmeye bak bu kadar insan neden bu tip cihazlarlada ugraşmıyorda pi dedktörleri delta vlf li ugraşıyor sence yine ugraşcaksan ugraş derim...

defineciii

Alıntı yapılan: asad06 - 21 Nisan 2011, 14:43:00
geo adlı sıtede  bısıyler  var  bu sıte cok  populerr....masallahhhhhhhhhhhhh

Arkadaşım hoş güzelde böyle bir cihaza güven söz konusu var birde programları yazılımları var bence sen dedigim yap elindekilerle yetinmeye bak bu kadar insan neden bu tip cihazlarlada ugraşmıyorda pi dedktörleri delta vlf li ugraşıyor sence yine ugraşcaksan ugraş derim...

arastırıyorumm  daha arastırma asamasındayım  bıde  bu cıhazların sınırlı derınlıklerı oldunu  ogrendık sıtede sag olsun ustalar....elımızdekı derken  benım elımde  bır cok ımkan var bu ımkanı degerlendırmelııı  bı fabrıkada calısıyorum  elektrık ve elektronıkcıyım  sukur ekonomık sıkıntımda yok   vakıtımızı bosa harcıcamıza bısıyler yaparız dedım sadcee

asad06

Alıntı yapılan: defineciii - 21 Nisan 2011, 14:46:59

arastırıyorumm  daha arastırma asamasındayım  bıde  bu cıhazların sınırlı derınlıklerı oldunu  ogrendık sıtede sag olsun ustalar....elımızdekı derken  benım elımde  bır cok ımkan var   bı fabrıkada calısıyorum  elektrık ve elektronıkcıyım  sukur ekonomık sıkıntımda yok   vakıtımızı bosa harcıcamıza bısıyler yaparız dedım sadcee

Kolay gelsin snaa ekonomik sıkıntında zorluk çekersin diye birşey demedim boş yere para verilmesine acırım ben sadece hereşyin bir sınırı varki arkadaşsım kendinde elektronikcisin işte dünyanın bile bir snırı var sınnırsız ne varki şu dünyada? birşeyler bulabilirsen bizimlede çalıştırıp bir şekilde gösterirsen sevinirim allah yolunu açık etsin derim inşalalh istedigin hedefe ulaşabilirsin bende çalışmıştım büyük bir fabrikada elektrik  bakımında orada elektronik üzerine baya gelişmişti iç anadoluda iyi gbit fabrika daha dogrusu dünyaca ünlü bir fabrika ismine gerek yok...

defineciii

Alıntı yapılan: asad06 - 21 Nisan 2011, 14:51:35

arastırıyorumm  daha arastırma asamasındayım  bıde  bu cıhazların sınırlı derınlıklerı oldunu  ogrendık sıtede sag olsun ustalar....elımızdekı derken  benım elımde  bır cok ımkan var   bı fabrıkada calısıyorum  elektrık ve elektronıkcıyım  sukur ekonomık sıkıntımda yok   vakıtımızı bosa harcıcamıza bısıyler yaparız dedım sadcee

Kolay gelsin snaa ekonomik sıkıntında zorluk çekersin diye birşey demedim boş yere para verilmesine acırım ben sadece hereşyin bir sınırı varki arkadaşsım kendinde elektronikcisin işte dünyanın bile bir snırı var sınnırsız ne varki şu dünyada? birşeyler bulabilirsen bizimlede çalıştırıp bir şekilde gösterirsen sevinirim allah yolunu açık etsin derim inşalalh istedigin hedefe ulaşabilirsin bende çalışmıştım büyük bir fabrikada elektrik  bakımında orada elektronik üzerine baya gelişmişti iç anadoluda iyi gbit fabrika daha dogrusu dünyaca ünlü bir fabrika ismine gerek yok...

bu dunya  umut dunyası.. asad ..kardes   bılemessın  belkı daha once tanıdın bırıyle yazısıyoda olabılırsın kım bılır..umudun yoksa  cıkmaza gırersın..... arayıs ıcınde  olur  sonu bıtmez bır denklemı cozmeye calısırsın.......

asad06

Alıntı yapılan: defineciii - 21 Nisan 2011, 15:02:10
Alıntı yapılan: asad06 - 21 Nisan 2011, 14:51:35

bu dunya  umut dunyası.. asad ..kardes   bılemessın  belkı daha once tanıdın bırıyle yazısıyoda olabılırsın kım bılır..umudun yoksa  cıkmaza gırersın..... arayıs ıcınde  olur  sonu bıtmez bır denklemı cozmeye calısırsın.......

Pek bir çelişkili konuştun olabilir neden omasın ugraş söz konusu umudumu böyle şeylere baglamak istemiyorum o yüzden umursmaıyorum pek eger umudumuz bu işe kaldıysa ebedi olmaz...

ramaza42

ASAD 06 SENİ BULDUM SAYESİNDE YETMEZ Mİ:)) ALLAH ALLAH İSTERSEN TC İLE BİRLİKTE SOY KÜTÜĞÜMÜDE YAZAYIM NE DERSİN

asad06

Alıntı yapılan: ramaza42 - 21 Nisan 2011, 15:40:51
ASAD 06 SENİ BULDUM SAYESİNDE YETMEZ Mİ:)) ALLAH ALLAH İSTERSEN TC İLE BİRLİKTE SOY KÜTÜĞÜMÜDE YAZAYIM NE DERSİN

Anlamadım kardeş demek istedigini?

ramaza42

KARDEŞ KİMSE BULSADA BULDUM DEMEZ O YUZUNDEN AL -İ SAC BAŞ YOLMA DERİM BEN..

ramaza42

Allah kolaylık versin bu kadar kullanmışın memnunsunda neler buldun konyalı hemşerim söylermisin bizlere?

asad06

Alıntı yapılan: ramaza42 - 21 Nisan 2011, 15:52:02

Kolay gelsin hemşerim hangi mevkide oldugunu merak ettim yanlız ;)

ramaza42

asad06

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious