Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

derinlik bu şekilde artırılamazmı ?

Başlatan tekin_efe, 31 Mart 2011, 14:31:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tekin_efe

arkadaşlar merhaba ,

bir önerim olacak size yapılan bu devrelerde çıkış sinyalini artırsak bunuda anfii devresiyle yapsak nasıl olur
gönderilen sinyali bu devreyle büyültsek zaten anfide srekas yükselteç olarak biliyorum . TDA 2000 serisinden yapılmış bir anfi atsak bobinden önce anfinin çıkışınıda bobine versek olmazmı. hem bobin çapınındada küçülme olur gibime geliyor. büyük başlıklada uğraşmayız.

ustalarım bu konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum .
Linkback: derinlik bu şekilde artırılamazmı ?

tekin_efe

arkadaşlar merhaba ,

bir önerim olacak size yapılan bu devrelerde çıkış sinyalini artırsak bunuda anfii devresiyle yapsak nasıl olur
gönderilen sinyali bu devreyle büyültsek zaten anfide srekas yükselteç olarak biliyorum . TDA 2000 serisinden yapılmış bir anfi atsak bobinden önce anfinin çıkışınıda bobine versek olmazmı. hem bobin çapınındada küçülme olur gibime geliyor. büyük başlıklada uğraşmayız.

ustalarım bu konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious