Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Sensörler ve Çeşitli Dedektör Sistemleri Üzerine Temel Kitaplar.

Başlatan Avci26, 27 Mart 2011, 22:50:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Avci26

Birinci kitap sensörler ve çeşitli dedektör sistemlerini ikinci kitap ise manyetizma ve manyetik sensörleri anlatıyor. Kitapların dili ingilizce fakat bilimsel dili ağır olmadığından -biraz teknik ingilizceniz varsa- kolay anlaşılır olduğunu düşündüğüm iki kaynak. Kitaplar tek klasör içinde pdf formatında.

http://hotfile.com/dl/112127454/ea0207a/Sensorler_ve_dedektor_Sistemleri.rar.html

Linkback: Sensörler ve Çeşitli Dedektör Sistemleri Üzerine Temel Kitaplar.

pro-TR

Güzeli güzel yapan EDEBTİR,
Edeb güzeli sevmeye SEBEBTİR...

"Rufailer giyer pembe kırmızı
Tacının üstünde nurdan yıldızı
Evlatları tutar şişi ateşi, közü
Bülbül güle hayran ben de şeyhime"

Avci26

Kitapları tam olarak incelemedim fakat bilimsel formüllere boğulmadığını temel düzeyde anlatım olduğunu görünce eklemeden duramadım tek üzüntüm bu tür kitapların Türkçe basımlarının veya benzerlerinin olmaması..  :-[

qolleksiyoncu

ustalarım sensorler ve dedektorler kitabının 38. sayfasında 20 ledden yapılı bi şema var bunu bizim dedektorlere örn deltaya ugulayıp skala niyetine kullanabilirmiyiz birde buna bitür filtre ekleyip ayrım açısından kullanabilirmiyiz hani vu metreler oluyorya  müzik çalarken farklı tonlarda farklı ısık sıraları  yanıp sönüyor öyle umarım komik bişi sormamışımdır hani pek anlamıyorum bu işlerden şimdiden hem paylaşım hemde cevaplarınız için teşekkürler
CEHALET MUTLULUKTUR...

Teknoloji13

Alıntı yapılan: Avci26 - 27 Mart 2011, 22:50:53

Birinci kitap sensörler ve çeşitli dedektör sistemlerini ikinci kitap ise manyetizma ve manyetik sensörleri anlatıyor. Kitapların dili ingilizce fakat bilimsel dili ağır olmadığından -biraz teknik ingilizceniz varsa- kolay anlaşılır olduğunu düşündüğüm iki kaynak. Kitaplar tek klasör içinde pdf formatında.

http://hotfile.com/dl/112127454/ea0207a/Sensorler_ve_dedektor_Sistemleri.rar.html

Teşekürler elinize saglık.

Kolaygelsin.
Doğru yazdım diye kızma!

huseyin05

...SİNYALCİ...

...DÜŞMANIN ATTIĞI TAŞTAN , DOSTUN ATTIĞI GÜL AĞIR GELİR BANA...

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious