Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

yardımınıza ihtıyacım var arkadaslar

Başlatan TEKDEDEKTOR, 14 Mart 2011, 12:23:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TEKDEDEKTOR

....IF KATINDA KULLNDIM   AD  640  ENTEGRESİ   COK PAHALLI...YERINE  ALTERNETIF  ENTEGRE  ARIYORUM  BULDUM FAKAT  İSTANBULDA DEVAMI YOK  MC  1330...ENTEGRESİ İŞİMİ GORUYOR  YADA BUNUN BENZERI  ENTEGRE ARASTIRDIM BULAMADIM     BENI YONLENDIREBILISENIZ   KARGOYLA  UCRETINI BEN ODUCEM.......
Linkback: yardımınıza ihtıyacım var arkadaslar

çanaf

selam tek dedektör. SC 9502(P)
...DE işinizi görecektir.

TEKDEDEKTOR

selam tek dedektör. SC 9502(P)
...DE işinizi görecektir.

........SYN....CANAF .....BU ENTEGRENIN KULLANIMIYLA ALAKALI DOKUMAN BULAMADIM  NETTE....PDF DOKUMANI YOKK

MC 1330  ENTEGRESİİİİ   ANKARA YADA   İZMIRDE  OLAN  ARKADASLAR VARSA .......UCRETINI  NAKIT ODUCEM    ........BULAN YOKMU......

Avci26

Tekdedektör; SC9502(P) için VRT'den aldığım açıklamayı yükledim incele istersen detay yok ama belki işine yarar....

http://img861.imageshack.us/img861/4827/sc9502p.jpg

çanaf

sn.tek dedektör size ayakatamalarımı lazım?

TEKDEDEKTOR

SYN AVCI   26... HII  SIMDI ANLADIMM   BU ENTEGRENIN  KARSILI   BU SC SERISI  ENTEGRE   INSALLAH  PIYASADA BULURUM  BENDE  1330  VAR  İKİ ADET  BASKADA YOK     TA   SERISINDEN  ARASTIRIYORUM   İNTENETTE  PIYASADA OLAN  TEK TEK PDF LERINI İNCELIYORUM  

TEKDEDEKTOR

sn.tek dedektör size ayakatamalarımı lazım?

SN CANAF  AYAK DERKEN PEK ANLAYAMADIM  YAZINIZI

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious