Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

PI dedektörlerin çalışma prensibi

Başlatan fatih2176, 09 Mart 2011, 15:26:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fatih2176

merhaba arkadaşlar benim amacım delta pulse 2 yi iyice kavramak o yüzden PI sistemin çalışma prensibini anlama çalışıyorum bana yardımcı olacak arkadaşlara müteşekkir kalıcam... ???
Linkback: PI dedektörlerin çalışma prensibi

pro-TR

Alıntı yapılan: fatih2176 - 09 Mart 2011, 15:26:00
merhaba arkadaşlar benim amacım delta pulse 2 yi iyice kavramak o yüzden PI sistemin çalışma prensibini anlama çalışıyorum bana yardımcı olacak arkadaşlara müteşekkir kalıcam... ???

öğrenmek istiyorsan, şemayı parçala yayınla, hangi parçanın ne işe yaradığını anlatalım, yoksa hazırcı olmuş olursun ki, bu soruna bu şekilde cevabı zor bulursun.
Güzeli güzel yapan EDEBTİR,
Edeb güzeli sevmeye SEBEBTİR...

"Rufailer giyer pembe kırmızı
Tacının üstünde nurdan yıldızı
Evlatları tutar şişi ateşi, közü
Bülbül güle hayran ben de şeyhime"

Avci26

kürekçi

qolleksiyoncu

CEHALET MUTLULUKTUR...

ali kaptan

Alıntı yapılan: fatih2176 - 09 Mart 2011, 15:26:00

arkadaşım merak ettiğin herşey bo dosyada var.paylaşım için teşekkürler

TEKDEDEKTOR

forumda   PI DEDEKTORÖLERIN  CALISMA PRENSIBI.....  BOLUMUNDE   PAYLASILAN  DOSYALARI  INCELEDIM   COK GUZEL  PAYLASIM OLMUS   ...TESEKURLER      ....COGU  BILDIM SEYLERDI  TEK DOSYADA TOPLANMIS  GUZEL PAYLASIM............BAZI DETAYLARDAN KISACA BAHSETMIS    VE  BU SISTEMLERIN DISINDA  BASKA SISTEMLER OLDUNDAN  BAHSETMIS ZATEN  VE BU TUR SISTEMLERDE........ DERINLIK  SINIRLI  OLDUNU  BELIRTMIS  ACIKIKCA   ..ZATEN......   

........BU  İSTE  DERIN  TARAMALAR YAPILMASINDA KULLANILCAK  GORUNTULU   İKİ  SISTEM  ETKILI OLUCANI  DUSUNUYORUM ....GPR....CIHZI......VE  SES DALGALARI  KULLANMA..2002   YILINDA  ARASTIRMA YAPARKEN  RASLADIM  VE  BIR KOPYASINIDA  ALDIGIM..PETROL.VE..MADEN  YATAKLARININ  TESPITINDE  KAYALARDAN YANSIYARAK   FAYDALI OLDUNU   OKUDUM   ...............

.KAYNAK  BEYAZIT  İSTANBUL UNUVERSTESI  KUTUPHANESII..........

Teknoloji13

Yazıyı çözmek için dekoder olmak lazım :) kusura bakma arkadaş:
Doğru yazdım diye kızma!

TEKDEDEKTOR

halbukii    latin  alfabesiyle  yazmıstımm   .........olsun    .....arkadaslar   kusura bakmayınn    bos  laf  kalabalıgı  yapıyorum    normal  hayata  devam   edebılırız  ......javascript:void(0);

Teknoloji13

Doğru yazdım diye kızma!

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious