Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

dbp2010 benzerli snifer

Başlatan YILDIRAY, 08 Mart 2011, 15:35:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

teslacoil

..

protek-e

havada herşey iyi görünüyor birde topraktaki testini görebilsek iyi olurdu.

theplot1978

Tesla kardes bende yarim kalmis bitane dbp 2010 var yaparim denemek icin diyorsan sana yolliyim  tamamla

23nisan

Tesla Coil , doğru söylemiş tabak 15 cm ...... Ama bakır , buarada kameranın lensi yok lensin kamerası var :D  Lorenz'in dedektörü var boştayken bile hassasiyet vede eşik ayarının sesini duyabiliyorsunuz ; Bunada 20 cm dersin Kameranın Lensi yok lensin kamerası var :D
Linkback: Ynt: dbp2010 benzerli snifer

theplot1978

23 nisan bu dp 2010 un transistorleri varmi sende Ben bulamadim

23nisan

Bende az adet kaldı , 2 tane yapacak kadar. Sipariş verdik geldiğinde sana yollarım .

theplot1978

Tesla kardes yolun duserse elektronikciler carsina konuyla alakali degil ama bana iki tane 2sc1969 lazim bi sorsana varmi yokmu kaclira

teslacoil

abi nedemek sormana bile gerek yok sen özelden yaz  gönder listeni bakarım ben
ama malzeme konusunda artık millet malzemeyi nete dökmüş stoklamıyo kockoca kadiköyde hcf4066 nın son kalan 2 tanesini ben aldım dim büyük rezalet
cihaz konusunda dp3 varken bana göre macera aramaya gerek yok ama sen  özellikle merak etiğim devre varsa uraşır yaparım müsait olunca haber veririm ben gerçi sıfırdan kendim tasarlamaya niyetliyim ekimin 15 de çalışmalara başlıycam istanbulun surlarında deneme  yapıcam taş duvarda neymiş :)
iki tane 2sc1969 listeye yazdım ok

theplot1978

Konuyla alakali degil tesla 2sc1969 bana telsiz devresinde lazim

BigBang

Arkadaşlar bu DBP2010 devresinin pulse genişliği , frekansı ve delay süreleri hakkında bilgisi olan var mı ?

Not: Aslında forumda uğraşılan her PI cihazının bu verilerini bilinmesinin yeni bir projeye başlamak isteyenlerin hedefine göre seçim yapmasına faydası olabilir . Hatta aynı veriler ışığında devrelerin alt ve üst sınırlarının bilinmesi de ekstra güzel olurdu  8) Saygılar ...

pro-TR

s.a.
bigbang ustam DBL2010 un timingleri ile dp nin timingleri aynıdır, frekansı ise 90 hertz civarındadır. eğer 2010 un timingleri lazım ise sizin için bulup buraya eklerim sorun değil...
Güzeli güzel yapan EDEBTİR,
Edeb güzeli sevmeye SEBEBTİR...

"Rufailer giyer pembe kırmızı
Tacının üstünde nurdan yıldızı
Evlatları tutar şişi ateşi, közü
Bülbül güle hayran ben de şeyhime"

mmm3

merheba abiler
ben azarbayganiyam
bu devrini dbp2010 ben yapmisim çok iyi bir metal detector di 50cm bashliknan 40.40 metalna 2.70 cm basharmişhim

erolunall

ceryan3200

Eline emeğine sağlık usta, saygılar
ceryan3200

karacan

Ayrım devresi eklene biliyorum
daş üstünde taştır .balta gibi sert  topraktır

karacan

Ayrım devresi eklene biliniyormu
daş üstünde taştır .balta gibi sert  topraktır

ada16

cereyan320 usta xr71 ana kartı lazim

skorpio

Fotoğrafını eklediğiniz devre Xr71 değil xr7 veya dbp 2010 devresidir özelden tel verirsen görüşelim

skorpio

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious