Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

sd 2000

Başlatan GORDİANUS, 03 Mart 2011, 13:23:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GORDİANUS

sd 2000  bu aletı yapan oldumu sonucu ne oldu arkadaşlar yapmayacalişip ta başarılmadısa bana elindeki kartları ve malzemelerı gonderirse arkadaş sevinırım ben yapmaya calişirım olursada yıne arkadaşa ıyade ederım.hazır halde . tabı ki yapabılırsem kusur yoksa devrede kargo bana ayıt .
Linkback: sd 2000

LORD_EX

GORDİANUS sd2000'i yapmaya bende heveslenmiştim. Ama minelap sd2000 hakkında iyi şeyler okumadım. ayrımda sıkıntı olduğu yazılmıştı.
Okuduğum bir başka yazıda ise geb ayarının sürek bozulduğu süreli ayar yapılması gerektiği. ama yinede altın bulabildiğini yazmış.

Açık şemayı değişik kişiler tekrar çizmiş ufak tefek hatalar varmış bu çizimlerde.

Minelab sd2000 istenen performansı vermeyince sd2200 serisinde istenen perfomansı yakalamış. arada sd2100 , sd2100e , sd2200 gibi versiyonla çıkmış. En son bu seride sd2200d ile seri bittiş. Genel olarak sd serisi için ayrımın kötü olduğu yazılıyor. Şu an siteleri hatırlamıyorum , birkaç rus sitesinde falan okumuştum.

Ama MPS teknolojisini öğrenmek için güzel bir fırsat. Hedef hakkında pi sistemlerde sınırlı bilgi elde edebilirken, MPS teknolojisi ile hedef hakkında daha fazla bilgi elde edebiliyoruz.(minelab MPS sitesinde yazan kısa tanıtımda bu yazıyor.)

SD2000 üzerinde en bilindik rus dedektor sitesi bir ara çalışıyordu. Hatta logic kısmını atmel ile halledip devredeki kalabalığı baya azaltmışlardı.

Hatta siteden serci diye bir arkadaş elektronik tecrübesi az olmasına  rağmen pcb yapmış birkaç malzemeyi bulamayınca oda piyasadan kayboldu.

Eğer MPS teknoloji hakkında birşeyler kapsak olay biter. ZAMAN herkesin elini ayağını bağlıyor.

GORDİANUS

teşekurler cevap icin bbs mps teknolojileri olaya farklı bi olay onnar başka zaman acıklarım cogu reklam ayrıma gelince vlf ler dahı sapıtma yapı yo hele ki .bir pi cıhaz sapıtması normal kullanım tecrubesı ıstıyo 3500 serısı dahı bır yaz arazıde surmen gerek ki ayrımını kapman icin yanılmalar normal dır.minelabın cıhazları tamamı pro tarzı dır sadece terra modelleri amatorlar ıcın .amacım kartla oynayacak zamanım yok bırınde yarım kalan varsa ben toparlarım  yıne ıyade ederım arkadaşa......AYRIM DA SAPITMAYAN CIHAZ YOKTUR VE DE BU SAPITMALAR COK NORMALDIR KISACA CIHAZ SAPITMASI GEREK SE SAPITIR COK NORMAL BI OLAY BUNU TEKNİK ADAMLAR BİLİR SADECE ACEMİLER ANNAMAS.

hdalci

demiri kazan parayı bulur

UNIQUE - TA5DF

gordianus ustam haklı. ayrımda sapıtmayacak cihaz yoktur. bunu anlayamayan acemiler vardır.
TA5DF

araz

merhaba arkadaşlar
Sd2000'i yapan var mı?
Nasıl bişey?deridiği iyi mi?

Mehmed Kurusiuleyman

Alıntı yapılan: GORDİANUS - 04 Mart 2011, 17:15:02
teşekurler cevap icin bbs mps teknolojileri olaya farklı bi olay onnar başka zaman acıklarım cogu reklam ayrıma gelince vlf ler dahı sapıtma yapı yo hele ki .bir pi cıhaz sapıtması normal kullanım tecrubesı ıstıyo 3500 serısı dahı bır yaz arazıde surmen gerek ki ayrımını kapman icin yanılmalar normal dır.minelabın cıhazları tamamı pro tarzı dır sadece terra modelleri amatorlar ıcın .amacım kartla oynayacak zamanım yok bırınde yarım kalan varsa ben toparlarım  yıne ıyade ederım arkadaşa......AYRIM DA SAPITMAYAN CIHAZ YOKTUR VE DE BU SAPITMALAR COK NORMALDIR KISACA CIHAZ SAPITMASI GEREK SE SAPITIR COK NORMAL BI OLAY BUNU TEKNİK ADAMLAR BİLİR SADECE ACEMİLER ANNAMAS.
SD2000 serisinden shemalar elimde var , zannediyorum . Faydali olursam , mutlu olurum , arkadasim !...

kato

merhaba birtane proteus dosiyası buldum sd2000
acaba işe yararmı.dorumudur.bilen biri baksın bakalım.
bir işe yararmi

delta500

Ne kadara satılıyor bu orjinali

umutelk

arkadaşlar minelab ın pulse cihazları birçok vlf den ayrımı daha iyidir kullanmasını bilirsen tabiki ben çoğunu kullandım sd 2200 d exdreme 3500 4000 ve 4500 hepsinin kendine göre bir güzelliği var ve derindirler

ertos

Proteus dosyasında parçaların ismi yazmıyor parça listesinide paylaşırmısınız

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious