Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

:)BAKIN NE BULDUM ARKADAŞLAR :)

Başlatan can_recep, 21 Şubat 2011, 22:20:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

can_recep

Rahman Ve Rahiym Olan ALLAH ın Adıyla

can_recep

:) Konu yanlış anlaşılabilir arkadaşlar sadece BİLGİ amaçlı koydum kesinlikle REKLAM DEGİLDİR.Kendimizde böyle bir sistem yapabiliriz.Saygılar...

TEKDEDEKTOR

BİR   BU  CİHAZ  EKSIKTİ   ARKADAS LAR   HEMEN  BUNU  YAPMAK GEREKIR    BU  İŞ  TİCARETE  DÖNMUS  TAMAMEN   FOSASI   CIKANA   KADAR   BU  İŞ  UZAR  LASTİK GIBI   PES  DIYORUM  HAYRETLE   İZLEDİM   HAYIRLISI  BAKALIM  NE KADAR SATACAK  ACABA BU CIHAZ  HERALDE  ANLADILAR  BIR  YIGIN   CIHAZ VAR  VE HEPSIDE İŞE YARAMIYO   FOS  DEGISIKLIK  BU GALIBA 

Avci26

Birkaç gün önce gördüm bu videoyu, bu forumdaki herkez böyle bir cihazı fazla zorlanmadan yapabilir bence malzemeleri hurdacılardan da toplarsınız, yer altında mahzen, boşluk, kaya arkası vs. yerleri kazmadan araştırmak için kullanılabilir ama tek başına dedektör vazifesi görecek diye tanıtım yapılıyor ki bu yanlış.

kuzey

profesyonelller için güzel bir ekipman helal olsun en son arkeologlar kullanıyordu,

asad06

Vallaha ne desem bilmiyorumki biz gökyüzünü zor görüyoruz teknoloji baya bi ilerleiyor sanırım :)

blackegon

Dedektörün yanına güzel bir ekipman ama tek başına tespit edici bir alet kullanılmadan bir işe yaraması zor veya söylenti olan yerin mahzen veya gömünün tespiti yapılabilir... Paylaşım için teşekkürler.

yazılımcı

bununla altın aramak için bide heryere sondajmı vuracağız , del babam del toprağı su çıkar belki  :D

cerdinc

artık bununla tarlayı komple delerler.. her yer yılan deliği gibi delik deşik olur...

qolleksiyoncu

nevarki orda  açılmıyor bakamadık :(
CEHALET MUTLULUKTUR...

can_recep

Alıntı yapılan: qolleksiyoncu - 22 Şubat 2011, 23:34:43

Link çalışıyor,sizin internet ayarlarınızla ilgili bir sorununuz var sanırım saygılar...

qolleksiyoncu

Alıntı yapılan: can_recep - 23 Şubat 2011, 19:15:14
Alıntı yapılan: qolleksiyoncu - 22 Şubat 2011, 23:34:43

Link çalışıyor,sizin internet ayarlarınızla ilgili bir sorununuz var sanırım saygılar...

baktım kardeş ilgin için sagol you tube ta kısa süreli bi sıkıntı vardı heralde bikaç saat sora baktım malesef mesajı silme şansımızda yok kusura bakma
CEHALET MUTLULUKTUR...

Teknoloji13

Pes diyorum , yurdum insanını kandırmak için ne tezgahlar düşünüyorlar....
Doğru yazdım diye kızma!

cilgin_silah

yer altı görüntüleme dedikleri bu olsa gerek. vay anasını teknoloji ne ilerlemiş yaa. biz mağara döneminde kalmışız. bilim adamlarınada teesüf ederim bu teknolojiyi bu kadar erken olacak işmi bu şimdi.

can_recep

kürekçi

çıkana ortağız diyor, sanki cihazı hibe edecekler :)

qolleksiyoncu

aga bu okul cocuklarına lazım kızlar tuvaletini dikizlemeye başka işe yaramaz
CEHALET MUTLULUKTUR...

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious