Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Acil Yardım Teknoloji Ekibi

Başlatan f9zeybek, 21 Şubat 2011, 13:09:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

f9zeybek

http://www.teknolojiekibi.com/index1.html

Yukarda verdiğim siteye nasıl ulaşabilirim sipariş için ?????
Siteden de anladığım kadarıyla sizin sipariş siteniz olması gereksimine kapıldım.

Lütfen yardım.
Linkback: Acil Yardım Teknoloji Ekibi
Söz Konusu VATAN'sa Gerisi Teferruattır.
K.ATATÜRK

ceryan3200

syn f9zeybek heyacanlandım hazırda yer var galiba gezecek :)çok acil demişsiniz neyse işin esprisi idi hoşgörün aslında sitede iletişim bilgisi verilmiş ama dikkat etmediniz herhalde irtibat Siparişleriniz için:

teknolojiekibi@gmail.com
aynı zamanda değerli arkadaşlarımız buradan mesajınızlada ilgilenecekle,yardımcı olacaklardır saygılar
ceryan3200

pro-TR

site sahibi ve admini karadag adlı üyemizdir. kendisine Ö.M. atarak ulaşabilirsiniz de, bu aralar yoğunluğu vardır, geçte olsa size yanıt verecektir.
Güzeli güzel yapan EDEBTİR,
Edeb güzeli sevmeye SEBEBTİR...

"Rufailer giyer pembe kırmızı
Tacının üstünde nurdan yıldızı
Evlatları tutar şişi ateşi, közü
Bülbül güle hayran ben de şeyhime"

serkan2727

pro-TR

Alıntı yapılan: serkan2727 - 21 Şubat 2011, 14:26:21
site  uykususun  değilmiydi

evet uykusuz ve karadag ortaklar, ve aynı zamanda akraba aralarında senin benim sıkıntısı olacağını sanmuıyorum
Güzeli güzel yapan EDEBTİR,
Edeb güzeli sevmeye SEBEBTİR...

"Rufailer giyer pembe kırmızı
Tacının üstünde nurdan yıldızı
Evlatları tutar şişi ateşi, közü
Bülbül güle hayran ben de şeyhime"

yener

g mail hesabını açamıyorum firefoxdanda olmuyor  acaba uykusuz ustaya  nasıl ulasabilirim msn adresi kullanmıyormus ben ekledim ama açmıyor heralde yada kullanmıyor

Karadağ

Eğer bir sorunuz yada sorununuz varsa buradan tüm site kullanıcılarına sorabilirsiniz.

Saygılarımla
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

memolim42

delta  3 aldım ama ayrım yok ses aynı piki gödersem ayrım atarmısınız

kripto55

Karadağ

Alıntı yapılan: memolim42 - 08 Aralık 2014, 22:41:44
delta  3 aldım ama ayrım yok ses aynı piki gödersem ayrım atarmısınız

Delta Pulse 3 konusunda sorarsanız daha hızlı cevap alabilirsiniz. Yazılım versiyonu nedir?
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious