Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Basit boşluk Bulucu Alet

Başlatan humhum, 14 Şubat 2011, 00:35:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pro-TR

s.a.
humhum usta anladımsa arap olayım resimden,
boşluk bulucu derken kasetçalarla mı yapmışlar bence inandırıcı gelmedi bu, bi açıklamanız varmı?
Güzeli güzel yapan EDEBTİR,
Edeb güzeli sevmeye SEBEBTİR...

"Rufailer giyer pembe kırmızı
Tacının üstünde nurdan yıldızı
Evlatları tutar şişi ateşi, közü
Bülbül güle hayran ben de şeyhime"

humhum

Alıntı yapılan: pro-TR - 14 Şubat 2011, 00:44:39
s.a.
humhum usta anladımsa arap olayım resimden,
boşluk bulucu derken kasetçalarla mı yapmışlar bence inandırıcı gelmedi bu, bi açıklamanız varmı?

Kasetçaların kristal kafa kısmını iptal edip orayı giriş olarak kullanmış (yani Ses Preamplifikator) .
Bir PVC borunun içine Flat olan Piezoyu koymuş onu toprağa değeçek şekilde tutmuş ve ayaklarını vurmuş boşluktan  gelen düşük seviyedeki Eko titreşimleri kasetçaların girişine vermiş ve kulaklıkta duyuyormuş.

TEKDEDEKTOR

bu  cokk basıt   dırek  ses  frekansında   akustık  dınleyıcının  ta kendısı    benım   yaptım   sıstem   yanı   kova  yerıne  topra degen   ses  gonderıcı  olsa  fena  olmazdı  .... 

.......paylasım   hosuma  gıttı  humhum   cok  guzel  bu resımi  ilk  goruyorum   tesekur  cıcı  resım   

humhum

Alıntı yapılan: TEKDEDEKTOR - 14 Şubat 2011, 20:45:36
  bu  cokk basıt   dırek  ses  frekansında   akustık  dınleyıcının  ta kendısı    benım   yaptım   sıstem   yanı   kova  yerıne  topra degen   ses  gonderıcı  olsa  fena  olmazdı  .... 

.......paylasım   hosuma  gıttı  humhum   cok  guzel  bu resımi  ilk  goruyorum   tesekur  cıcı  resım   

Sağolasın TEKDEDEKTOR, bu bahsettiğin yöntemin şeması varsa elinde bizlerle paylaşmayı istermisin.

Saygılar...

TEKDEDEKTOR

TABIYKI  ÖRNEK  SEMALAR  PAYLASIRIM  YANLIZ  BU KONUNUN  DAHA RAHAT  PAYLASIMI  TARTISMAYA ACIK OLMASI  ICIN    ULTRASES  ADI ALTINDA  BIR  BASLIK  ACABILIRSENIZ  BU  SISTEMI  TARTISMAYA  ACMIS  OLURUZ   .....

,,,,,,,,,,,,BASARILAR...

can_recep

Bencede ilginç olaya  farklı bir açıdan bakma olanagı sunuyor.Hassas bır makına yaparak denemek lazım cok derınlerdekı boslugu algılamak guc. Makınayla bır cok deneyım yasamak gereklı sanal sarsıntı olusturmak ıcın agırlık da cok onemlı gıbı gozukuyor.Denemeye deger bence bılımsel bır yonu var en azından,aslı astarı olmayan alan taramalarla ugrasmakdan daha ıyı bır alternatıf ugras bence SAYIN HUMHUM arkadasımıza cok tesekkur ederıyorum. saygılar.....
Rahman Ve Rahiym Olan ALLAH ın Adıyla

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious