Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Bu Semaya Bakarmısınız İşe Yararmı

Başlatan İspanyol, 03 Ocak 2011, 12:59:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

YAK

İspanyol

http://postimage.org/image/95ens8r7o/
buda yerlesım planı hocalarım bu semayı bır ıncelermısınız rıca etsem

YILDIRAY

bu dereyi yapdım ama malesef çalıştıramadım bu elektor

şimal

ispanyol kardeş bu devreyi yıllar öncede uykusuz donanım haberde yayınlamıştı benim tanıdığım bir elektronikçi bunu yapmıştı ve çalıştırmıştı mekanik olarak ayrım yapıyormuş ayrıca mesafe olarakta kısmi bir bilgi veriyor yanılmıyorsam bunu yapıpta çalıştıran biri 60 cm civarında 1 tl yi algılattığını söyleyende vardı yanılıyor olabilirim çift bobinli bi dedektör bunu yinede en iyi uykusuz kardeş bilir

Karadağ

Devreyi yapmadım fakat açık şemadan yola çıkarak pek işe yaramayacağını düşünüyorum.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

şimal

karadağ kardeş bu yukarda şeması verilen dedektörde mesafe ve ayrım var ama ne kadar işe yarıyor bilmiyorum sitede illaki yapan bi arkadaş olabilir ama dediğim gibi bu şemayı donanım haberde uykusuz vermişti bu şemayı

siberci7

selam ispanyol, bu devre elektor un verdiği çalışan bir devre.  hakkında bildiklerim: direnç değerleri çok önemli, özellikle 16k lar. çok hassas bir kalibrasyonu var. ben yapmadım. ama tüm malzemeleri var bende..  entegrelerin patates olmamasına dikkat edilmeli. şunuda söyliyim yapanlar pişman değil. ancak elektronikte epey ileri arkadaşların işi..

şimal

SİBERCİ devreyi yapan arkadaşların mesafe ve ayrım konusunda birşey diyormu benim bilgilerim duyumdan ibaret 4*4 komitatör yazan bölüm ile metal ayrımı yapıyor gain ilede metalin derinliği hakkında bilgi veriyor bu devre hakkında senin bilgilerin nasıl gerek mesafe gerek ayrım konusunda bunu yapan arkadaşlarından bilgi alarak bilgilendirebilirmisin

serkan2727

slm  bu dedektörün ismi nedir
ayrımlımıdır
,pulsemi,
mono  başlıklımı  saygılar

OLDMAN

bu dedktörün ismi elektordur .hiç uğraşma zamanını boşuna harcarsınşDnersen yinede kolay gelsin başarılar

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious