Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

DELTA PULSE PROTEUS

Başlatan makedonyalı, 01 Ocak 2011, 14:02:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

makedonyalı

Arkadaşlar elinde Delta pulse preteus çizimi olan varmı ?
veya LM 556 ve 4538  modeli

HERKESE İYİ YILLAR  ALLAH DEDEKTÖR YAPIMCILARINA VE BÜTÜN
İNSANLIĞA 2011'DE HUZUR BARIŞ VE BAŞARI VERSİN...................
Linkback: DELTA PULSE PROTEUS
Düşmanın acıkmışsa doyur,Susamışsa suver. Kötülüğe yenilme,kötülüğü iyilikle yen.

değmenci

Alıntı yapılan: makedonyalı - 01 Ocak 2011, 14:02:47
Arkadaşlar elinde Delta pulse preteus çizimi olan varmı ?
veya LM 556 ve 4538  modeli

HERKESE İYİ YILLAR  ALLAH DEDEKTÖR YAPIMCILARINA VE BÜTÜN
İNSANLIĞA 2011'DE HUZUR BARIŞ VE BAŞARI VERSİN...................

isis dosyasınımı ares olanınımı istiyorsun

makedonyalı

KARDEŞ ISIS DOSYALARINI ............
Düşmanın acıkmışsa doyur,Susamışsa suver. Kötülüğe yenilme,kötülüğü iyilikle yen.

mollax

isite 4538 ic lerin simulasyonu çalışmıyor
deltanın isiste çizimi buyurun

makedonyalı

mollax  TEŞEKÜREDERİM.....

makedonyalı

MOLAX  3 gündür  revizyon yaptım ama tam randımanlı çalıştıramadım bu similasyonu  elinde çalışan delta plus similasyonu olan arkadaş varmı uykusuz bu işin ustası sensin sende mevcutmu ?

mollax

bende bir türlü 4538 lerin simulasyonunu çalıştıramadım isiste

pro-TR

Alıntı yapılan: makedonyalı - 04 Ocak 2011, 17:00:42
MOLAX  3 gündür  revizyon yaptım ama tam randımanlı çalıştıramadım bu similasyonu  elinde çalışan delta plus similasyonu olan arkadaş varmı uykusuz bu işin ustası sensin sende mevcutmu ?

s.a.
ustam isisde simülasyon çalışmak kolaymı? hele de delta pulse şemasını tamamen simüle etmek bence imkansız tabi bizim gibi nette dolaşan küreklenmiş orjinal olmayan programla, şunu dene parca parca simülasyon et.
Güzeli güzel yapan EDEBTİR,
Edeb güzeli sevmeye SEBEBTİR...

"Rufailer giyer pembe kırmızı
Tacının üstünde nurdan yıldızı
Evlatları tutar şişi ateşi, közü
Bülbül güle hayran ben de şeyhime"

makedonyalı

??? Verem etti bu preteus beni kaç gündür ugraşıyorum 12 v güçle çalışan delta plusu 3.3-3.5v la çalıştırıyor
molax arkadaşımın dediği gibi 4538 ve bazı parçalar pasif çalışıyor  küçük bir voltaj yükseltmesinde eror veriyor parça modeli çiziyorum dataseet donelerini giriyorum onuda kabul etmiyor sistem bedava kullandığımızı anladımı ne ? ; :D HE HE 

Arama   bobinine giden güç  12 v mu  ^< ?

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious