Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Bu gerçekmi?

Başlatan Karadağ, 31 Ağustos 2007, 08:30:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Karadağ

Arkadaşlar biliyorsunuzki siyam ikizi diye birşey var bu otür bir olaymı yoksa bir photoshop oyunumu?

Linkback: Bu gerçekmi?
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

yeraltıcı

Bu olsa olsa iki bobinli bir organik dedektör. ;) :D ;D

Müslim yavuz

Karadağ

nedeni hakkında bilgi verirmisin(bizimde butür olayları anlayabilmrmiz açısından) ama teknik olarak
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

asenkron

photo shop oldugu muhakkak resmi büyütüp iki basın birleşimine baktıgınızda renk ve piksel izleri görülüyor.dogal olmadıgını anlıyorsunuz.

yanlızkurt

ama bir sitede görmüstüm bu sekilde ki çesitli canlıları. hatta hatırlarsanız iranda da böyle bir kız vardı. amaliyat masasında kalmıstı

Müslim yavuz

Alıntı yapılan: asenkron - 06 Eylül 2007, 17:17:20
photo shop oldugu muhakkak resmi büyütüp iki basın birleşimine baktıgınızda renk ve piksel izleri görülüyor.dogal olmadıgını anlıyorsunuz.
bu şekilde anlaşılması zor arkadaşım. Ama tahmin bunu yapma benim için çok kolay olduğu için kesin diye konuştum. bu olay küçük hareketler ile yapılacak basit bir aldatmaca..

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious