Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

büyük başlık

Başlatan kuleh, 27 Aralık 2010, 20:44:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kuleh

s.a. benim puls sistem ARGUS 4004 için büyük başlık gerekli.
Linkback: büyük başlık

ercan

Anlaşabilirsek kaliteli kablodan 1.sınıf işçilikle istediğiniz metrede kablo başlık yapabilirim;4m,8m,16m gibi...ilgeleniyorsanız pm atın...

ercan

Merak edenler için söyleyim bu cihaz;www.pulsdetektor.de sitesindeki "orion"PI dedektörün başka bir firma tarafından çıkarılan kopyasıdır...

http://www.pulsdetektor.de/produkte/produkte_index.html

kuleh

pahalı olmazsa ve elime aldığımda makineye takıp arama yapacağım durumda olacaksa tamam derim.istediğim başlık 60 cm yuvarlak olabilir,veya şöyle desem ,2 mt alabilecek kolay kullanım için pratik  bir başlık istiyorum.fiyatı ne olur ve burdan tlf veye msn adresi verebilirmiyim.sana nasıl ulaşabilirim.

Karadağ

Arkadaşlar butür işlemleri lütfen bu bölümde halledelim.

Saygılarımla
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

kuleh

syn karadağ arkadaşım ,bana büyük başlık lazim sipariş vermek istiyorum,yardımcıol lütfen.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious