Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

metal dedektör yardım

Başlatan lordfikret, 26 Aralık 2010, 15:34:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lordfikret

arkadaşlar buradaki metal dedektör çalışırmı ve kaç metre derinlikten çeker

http://metaldedektor.org/?p=21

alıntıdır
Linkback: metal dedektör yardım

YAK

YILDIRAY

dostum böyle antikalarla uğraşma

tivos

Arkadaşım Lakatörler derin aramalar için tasarlanmış .Fakat başlıklarını ayarlamak çok zor ve ağırlıklarıda bayağı fazla.Derinlikleri iyi oluyor ama kol kası yaptırır arazide.

lordfikret

kaç metre çeker  metre olarak yazarmısınız

tivos

Ben tam olarak kullanmadım fakat çeşitli sitelerde yapan arkadaşlar 5 m 'ye kadara algılama yaptığını yazmışlar.tabiki malzemenin büyüklüğüde bu konuda etken .Bana sorarsanız 5m de algılanan büyük cisime ulaşmak hem büyük para hem büyük zaman.tabi ayrım yapmadığı için çıkacak konusundada hüsrana uğramak mümkün.İyi çalışmalar...

yener

s.a arkadaslar bu alan tarama nasıl iş yaparmı devreside yok heralde ticari düsünüyor arkadas heralde yada fiyatı ne kadar bunun alayımmı bunu ben çeyregi 30 metre uzaklıktan algılıyor 40 cm derinlikten 2 çegrege deliriyor antenler iyi çalısmalar. :D

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious