Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Ynt: VLF BOBİN NASIL YAPILIR.

Başlatan elyapimi, 23 Aralık 2010, 18:02:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

elyapimi

selamlar arkadaslar.bobinlerin ekranlanmasini grafit ile yaparsaniz daha iyi olur.piyasadaki kalite cihazlar ister vlf ister pulse olsun bobin ekranlari grafittir.isteyene grafit konusunda bilgi verebilirim.herkeze basarilar.
Linkback: Ynt: VLF BOBİN NASIL YAPILIR.

YILDIRAY

iyide madem biliyorsun bir zahmet anlatırmısın

elyapimi

tekrar selamlar.bobini grafit ile ekranlamak icin oncelikle uygun bir baslik kabi kullanmaliyiz.piyasadan ince toz halinde grafit aliyoruz bide siyah stil sivi ayakkabi boyasi grafit ve boyayi kucuk bir pet sisede calkalayarak iyice karistiriyoruz dvm ed

elyapimi

kivaminida istedimiz omaja gore ayarliyoruz bir kac denemeden sonra istedimiz sonuca ulasabiliriz. hazirladimiz karisimi baslik kabimizin alt ve ust ic taraflarina uygun miktarda dokerek hafifce calkalayip kurumaya birakiriz dvm edck

elyapimi

Tabii buislemden once baglanti kablolarimizi bir havya yardimiyla baslik kabinin ic yuzeylerine tutturuyoruz kablonun acik uclarinin  bir kismi plastige gomulsun bir kismida acikta kalsin grafit ile temas saglasin boylece ekranlanlanmis kabimiz hazirdir dv

YILDIRAY

sağol yardımların için grafit nerede satılır ve nasıl alabiliriz.

elyapimi

sağol yardımların için grafit nerede satılır ve nasıl alabiliriz.
Grafit genellikle demir celik dokumhanelerinde yagli grafit halinde bulabilirsin veya sanayi sitelerinde kuru toz olarak bulabilirsiniz.oda olmadi dokumhanede ark icin kullanilan elektod d

elyapimi

Artiklarini toz haline getirip kullanabilirsiniz. kursun kalemlerin icide grafittir.hatta spirey halindede satilmakta ancak bunu bulmak biraz zor.grafsan dan temin edilebilir.kisa kisa gectim bilgisayarim yok tlf ile yaziyorum internet erisimim zor.basaril

kuzey

verdigin bilgiler için sagol. faydalı olacaktır
saygılar

machete

selamlar elyapımı saydığınız bu işlemleri video olarak bizimli paylaşırsanız daha da yararlı olucak kanaatindeyim,görsellik daha ayrıntılı anlamamızı sağlar...

elyapimi

selamlar elyapımı saydığınız bu işlemleri video olarak bizimli paylaşırsanız daha da yararlı olucak kanaatindeyim,görsellik daha ayrıntılı anlamamızı sağlar...
Maalesef bilgisayarim yok.resim yukleme yapamiyorum.

elyapimi

Maalesef bilgisayarim yok.resim yukleme yapamiyorum.

ceryan3200

slm arkadaşlar grafit ve karbon aynımı bilgim yok ama şu an neresi hatırlamıyorum gördüğüm yabancı bir sitede başlığın iki kapağı içerisine bobinle ilişiklendirilmiş karbon kağıt vardı açıklama olarakta parazit etkilere karşı karbon boyama veya kağıt kullanılması birde ara kablo üzerine kablo için bir filitre takılması öneriliyordu araştırmanızı tavsiye ederim saygılarımla
ceryan3200

elyapimi

slm arkadaşlar grafit ve karbon Grafit ve karbon farkli seylerdir.grafit iletkendir.yabanci sitede gordugunuz kagit grafit emdirilmis ve iletkendir.grafiti grafit33 adi ile sprey halindede bulabilirsiniz.saygilar.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious