Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Terminatör Vlf Dedektör

Başlatan Dekamon, 18 Aralık 2010, 23:10:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dekamon

Arkadaşlar vco modlu Terminatör Vlf oldukca alanında başarılı görünüyor..Rus sitesinde bu devreye çok ilgi var..Yapanların bir çogu da memnun..Umarım istediğimiz degerlerde bir devredir..Ugraşmak isteyenlere şimdiden kolaylıklar diliyorum..http://www.youtube.com/watch?v=9BRkKCx3EII Bu linkten bu cihazla ilgili videoyu izleyebilirsiniz..

Linkback: Terminatör Vlf Dedektör

YILDIRAY

ilgin sağol da devre doğru ise neden yapılmasın.

Ama benim tavsiyem şu linkteki makina

https://www.teknolojiekibi.com/magaza/derindedektorler/pulsedektor/m1-emf-gradiometre-emi/

mollax

Verator veya Groza yap daha iği bence

gurdal

s.aleyküm arkadaşlar,bu devreyi çok düşündüm açıkcası ama anlatım tr olmayınca baya zorlanırım diye askıya aldım değilse geçen hafta başında başlıycaktım.bu linkin olduğu forumda çok farklı kayda değer devreler var.gerçe rürkce anlatılanlarıda düzgün yapamıyorum ama.bakalım belki önümüzdeki haftalarda başlarım.videolar çok iyi ayrım felan ama derinlik nasıl olur bilmiyorum.saygılar
Amatör

YAK

Bu dedektörün olduğu linki versenizde bizde baksak.Merak ettim.

Dekamon

tivos

merhaba gurdal arkadaşım
eldoradonun pcb si elinde varmı sanırım kartı yapmışsın.buraya ekleyebilirmisin .kolay gelsin...

YILDIRAY

çok güzel görünüyor metalin büyüklüğüne göre farklı ses çıkarıyor anladığım kadar.elimdeki devreleri bitirince yapmayı düşünüyorum.mollax senin dediğin devreler hangisi ekleyebilirmisin.

şimal

mollax kardeş sen galiba o dillerden biraz çakıyorsun onlar içinde en iyi kullanışlısı hangisi bir bilgin varmı bize bilgi vermen mümkün olurmu 

mollax

ben o siteden sadece şanseyi yaptım ve bence ayrım konusunda şimdiye kadar yaptığım pi detektorler arasında en iyisi.white's-6000 yapmayı düşünüyorum ama patent dosyasından şemayı kendim çizip yaparım
zira netten kimsesin şemasını kendim çizmeden yapmam.bir sürü hatalaı şema  veriyorlar insan güvenemiyor.
veratoru çok övüyolar.o w-6000 den esinlenerek yapılmıştır.

pro-TR

Alıntı yapılan: mollax - 21 Aralık 2010, 00:33:50
ben o siteden sadece şanseyi yaptım ve bence ayrım konusunda şimdiye kadar yaptığım pi detektorler arasında en iyisi.white's-6000 yapmayı düşünüyorum ama patent dosyasından şemayı kendim çizip yaparım
zira netten kimsesin şemasını kendim çizmeden yapmam.bir sürü hatalaı şema  veriyorlar insan güvenemiyor.
veratoru çok övüyolar.o w-6000 den esinlenerek yapılmıştır.
s.a. mollax usta şansenin şemasını siteye ekleyebilirmisiniz? özellikle sizin çiziminizi merak ediyorum, zira bu şemalarda bazen kasten hatalı yayınların olduğu aşikardır.
Güzeli güzel yapan EDEBTİR,
Edeb güzeli sevmeye SEBEBTİR...

"Rufailer giyer pembe kırmızı
Tacının üstünde nurdan yıldızı
Evlatları tutar şişi ateşi, közü
Bülbül güle hayran ben de şeyhime"

mollax

Ben DesAlex'in çizdiği pcb'den yaptım
denenmiştir çalışıyor
yalnız buton pcb'sini ayrı çizdim ona lcd'nin kontrast ayar potunu oraya yerleştirdim

YILDIRAY

MOLLAX sağol ayrıca açık şemasını yayınlaman mümkünmü

mollax

syo

mollax link açılıyor fakat hata veriyor rusça yazdığı için nere açılıyor bilemedim.
BİR NAMAZLIK SALTANATIN OLACAK TAHT MİSALİ O MUSALLA TAŞINDA

gurdal

Alıntı yapılan: mollax - 21 Aralık 2010, 19:50:57
Ben DesAlex'in çizdiği pcb'den yaptım
denenmiştir çalışıyor
yalnız buton pcb'sini ayrı çizdim ona lcd'nin kontrast ayar potunu oraya yerleştirdim
slm mollax ustam.ustam DesAlex'in çizdiği pcb'den bende yaptım ama sanırım tam olarak çalıştıramadım ekran felen her şey iyi ama algılamada problem yaşadım.bu devre üzerinde bana yardımcı olurmusun.teşekür ederim
Amatör

Avci26

Alıntı yapılan: syo - 22 Aralık 2010, 09:05:10
mollax link açılıyor fakat hata veriyor rusça yazdığı için nere açılıyor bilemedim.

Türkiyeden bağlanan ip ler için kısıtlama var ktunnel ile bağlanırsanız oluyor.

Dosyanın yeni linki : http://hotfile.com/dl/91194519/9b8ea23/Chance.pdf.html

Avci26

Pardon mesajı erken yazdım, kısıtlama yok bu linkten bağlanırsanız sorunsuz indirebilirsiniz dosyaları:
  http://fandy.vov.ru/Chance.htm

şimal

MOLLAX kardeş  şanseyi yaptım diyorsun acaba nasıl bir dedektör mesafe nasıl ayrım olarak nasıl biraz bilgilendirebilirmisin belki onuda yaparız

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious