Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Peki Ne yapalım

Başlatan tivos, 13 Aralık 2010, 15:18:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tivos

Merhaba ustalar
Ben bu siteyi pasif takip edenlerdenim.Ama Delta yaptım , Hammer Head yaptım , XR71 yaptım. Şimde neyapacağım diye düşünüyorum.Siz ustalar ne önerirsiniz . VLF yapmak isiyorum fakat başlık konusunda sıkıntılıyım.Ayrıca hangi VLF.Ayrımlı Pi yapmayıda düşündüm ama hangisi.İyi ve güvenilir markalarım şemaları var sitelerde ama çoğu teknik ingilizce ayarları yapamam diye korkuyorum. Sizce ne yapmalım .Elinde Lorenz deep max 5 gibi hem Pi başlıklı hemde ayrım yapabilen devre olan var mı.SAdece şema ve ayar anlatımı yeter.İlgilenen ustalara şimdiden teşekkürler...
Linkback: Peki Ne yapalım

oongit

Amacın ticari mi yoksa öylesine mi yapmak istiyorsun?
Önemli olan derinlik mi yoksa ayrım mı? (Daha doğrusu reject mi)

Saygılar...

tivos

merhaba
kesinlikle ticari değil ben tamamen hobi amaçlı yapıyorum.arazidede deneme şansım oluyor.arazide zevk verecek çok fazlada çivi nal toplatmayacak bir makina yapmak istiyorum. saygılar...

oongit

Tarsos, TGS ya da Tesoro Eldorado tavsiye edebilirim... Forumu biraz incelerseniz, yeterli bilgiye ulaşabilirsiniz...

tivos

bende eldoradoyu düşünüyorum fakat başlık bilgileri elimde yok.paylaşırsanız sevinirim.kolay gelsin...

oongit

İlk yapan "çavuş" nickli arkadaşımızdı yanılmıyorsam. Ona danışabilir ya da forumda arama yaparak ilgili konuyu inceleyebilirsiniz.

pro-TR

Alıntı yapılan: oongit - 16 Aralık 2010, 20:48:01
İlk yapan "çavuş" nickli arkadaşımızdı yanılmıyorsam. Ona danışabilir ya da forumda arama yaparak ilgili konuyu inceleyebilirsiniz.

ongit usta yeni üyeye göre iyi tahmin, önceki nickiniz neydi?
Güzeli güzel yapan EDEBTİR,
Edeb güzeli sevmeye SEBEBTİR...

"Rufailer giyer pembe kırmızı
Tacının üstünde nurdan yıldızı
Evlatları tutar şişi ateşi, közü
Bülbül güle hayran ben de şeyhime"

oongit

İnternetim kapanmadan önce Prusa Anatolia idi...Yönetime mesaj atmaya fırsat bırakmamışlardı. Hatırlattığın iyi oldu. Hemen eski nickimin silinmesi için mesaj atayım. Teşekkürler  :)

Bir hatırlatma:
Forumdaki her.gi bir konuyu takip edebilmek için üye olmak gerekmiyor. İlk kez üye olmadan önce de takip ediyordum.

şimal

tivos kardeş delta pulseyi de xr71 ide yapmışsın. xr71 ile delta pulse arasında bir fark gördünmü mesafe veya gözle görünür bi fark varmı sence.

tivos

merhaba
ustalar kırılmasın ama arazide XR71 i kullanmak daha çok zek veriyor.aynı ve ayrı ayrı başlıklarla kullandım.Delta biraz yoruyor Ama delta 2 yi yapmadım.belki yeni tasarlanan ekranla ve eklenen özellikleriyle arazide yormaz.Ama şunu söyleyebilirim iyi bir işçilikle piyasada satılan bir çok makinadan çok daha iyi iş çıkarıyor.kolay gelsin....

şimal

arkadaşlar gerçekten vlf olarak ne önerirsiniz yapan arakadaşlar özellikle sizden cevap bekliyoruz herkes birşey söylüyor çekim olarak dışarda kullanım olarak hangi vlf yi önerirsiniz

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious