Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

BAKIR VE PİRİNÇ ALANTARAMA

Başlatan ...SİNYALCİ..., 06 Ekim 2010, 17:37:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

haylaz

...SİNYALCİ...  ustam ben biliyordum birgün alan taramyla ilgili bişyler olcak ustam cok teşkkür ederim verdiğiniz bilgiler için alan taram hakkında fikrini belki değiştire bilirsin bazı arkadaşların :)
ustam bi foto sunu video sunu çekip ata bilirimisin bazı doslarımzda görsün kac para mal olur ustam ...

pro-TR

s.a.
bundan 10 sene önce yaşadığım bir anımı anlatmak istiyorum, ist dan bir arkadaşı misafir ettik, 1 hafta boyunca şehrimizde kaldı, otelde yattı, yedirdik içirdik, gündüzleri arazide alan tarama cihazı ile arama yapıyor, geceleri ise bulduğumuz yerleri kazıyorduk, öyle bir cihazdı ki 2 şer cubukla 2 kişi karşılıklı duruyordu, beline taktığı bir kitte ledler vardı, altın gümüş, demir, elmas, kemik, boşluk vs gibi, anahtar ile arayacağımız materyalin ledini yakıyordu, gündüzleri aramalar heyecanlı geçiyordu, zira bize mezarları, odaları, vs buluyordu, hatta kemikleri buluyordu, kralicenin boynundaki elmasa kadar herşeyi işaretliyordu toprağa, akşam olunca sabaha kazıyor fos çıkıyordu, son günlere yakındı, arama yapacağımız bir araziye önceden çeyrek benzeri altın parçasını sakladık, gündüz arama yapınca ondan haberi bile olmadı, anladık ki arkadaş kendisine beleş baktırıyor, kazdırıyor %01 de olsa birşey çıkarsa ortakcımız olacaktı...
bizde kendisine yol verdik, yaptığımız masraflar gözümüze gelmiyor da en çok acıdığım sabahlara kadar yaptığımız kazılarda ellerimizin patlarcasına acımasıdır.
bunu neye benzetiyorum derseniz, malum inancımızda haram olan fal bakma işine benziyor, ağzı laf yapan birileri gelecek hakkında kahve telvesinden geleceği anlatması gibi bişey....
şimdi düşünüyorum da, öyle bir cihaz olsa ve onu ben yapmış olsam neden satayım diye uğraşayım ki yok 5000 tl verdi verecek diye milletle ne uğraşacan, bul bir gömü bırak hayatın kurtulması sülalen rahat eder....
sonuç olarak bunların bilimselliği olmayan, olanlarında piyasada çok az olan sistemler olmasından başka bişey değil...
Güzeli güzel yapan EDEBTİR,
Edeb güzeli sevmeye SEBEBTİR...

"Rufailer giyer pembe kırmızı
Tacının üstünde nurdan yıldızı
Evlatları tutar şişi ateşi, közü
Bülbül güle hayran ben de şeyhime"

...SİNYALCİ...

SAYIN PRO-TR size sonuna kadar katılıyorum.fakat askeri radarda çalışan bir teknikerin yapmış oldugu çubuklarla çok ama çok güvendiğim bir arkadaşın anısını da ben paylaşayım.araziye çıkıyorlar 1 adet küçük altını nereye sakladılarsa herseferinde buldugunu söylemişti arkadaş bana.keramet çubuktamı teknikerdemi bilemiyorum.
...DÜŞMANIN ATTIĞI TAŞTAN , DOSTUN ATTIĞI GÜL AĞIR GELİR BANA...

TEKİM MURAT

kripto 55 ustam kırmızı cıva ile çalıştınızmı yada normal cıva aleminyum metali işe daha yarar iletkenliği arttırır yahudiler bu yöntemi kullanıyormuş ben kullandım mezar kemik bulur bio enerji varmı sizde hiç dikkat ettinizmi altını saklasın başkası siz yerini bilmeyin vucudunuzda altına karşı birtitreşim akım hissi olocakmı deneyin ben buluyorom  arazide ben iz emare olmadan metresine kadar buldum bio enerji ile çubulklar genelde insan beynine ve enerjisine duyarlı çalışır bunu çok iyi çözmeniz lazım

humhum

Alıntı yapılan: pro-TR - 23 Kasım 2013, 15:27:30
s.a.
bundan 10 sene önce yaşadığım bir anımı anlatmak istiyorum, ist dan bir arkadaşı misafir ettik, 1 hafta boyunca şehrimizde kaldı, otelde yattı, yedirdik içirdik, gündüzleri arazide alan tarama cihazı ile arama yapıyor, geceleri ise bulduğumuz yerleri kazıyorduk, öyle bir cihazdı ki 2 şer cubukla 2 kişi karşılıklı duruyordu, beline taktığı bir kitte ledler vardı, altın gümüş, demir, elmas, kemik, boşluk vs gibi, anahtar ile arayacağımız materyalin ledini yakıyordu, gündüzleri aramalar heyecanlı geçiyordu, zira bize mezarları, odaları, vs buluyordu, hatta kemikleri buluyordu, kralicenin boynundaki elmasa kadar herşeyi işaretliyordu toprağa, akşam olunca sabaha kazıyor fos çıkıyordu, son günlere yakındı, arama yapacağımız bir araziye önceden çeyrek benzeri altın parçasını sakladık, gündüz arama yapınca ondan haberi bile olmadı, anladık ki arkadaş kendisine beleş baktırıyor, kazdırıyor %01 de olsa birşey çıkarsa ortakcımız olacaktı...
bizde kendisine yol verdik, yaptığımız masraflar gözümüze gelmiyor da en çok acıdığım sabahlara kadar yaptığımız kazılarda ellerimizin patlarcasına acımasıdır.
bunu neye benzetiyorum derseniz, malum inancımızda haram olan fal bakma işine benziyor, ağzı laf yapan birileri gelecek hakkında kahve telvesinden geleceği anlatması gibi bişey....
şimdi düşünüyorum da, öyle bir cihaz olsa ve onu ben yapmış olsam neden satayım diye uğraşayım ki yok 5000 tl verdi verecek diye milletle ne uğraşacan, bul bir gömü bırak hayatın kurtulması sülalen rahat eder....
sonuç olarak bunların bilimselliği olmayan, olanlarında piyasada çok az olan sistemler olmasından başka bişey değil...

Selam ustam , Uzaktan Algılayıcılarda en çok ve en acı hatalardan birisi genelde UA'nın  her gösterdiği yeri kazmak oluyor , ben şahsen sürekli söylerim UA ile yer tespit etmen mümkün ancak o yeri çok güzel ayırımlı vede derin algılayan METAL DEDEKTÖR ile bakmadan  kesinlikle kazılmamalı  (resmi daha iyi ) ha eğer TATMİNEDİCİ Sinyal alamıyorsan orayı direkt esgeçmende yarar var.      Olasılıklar  '' %50 bulabilir + % 50tespit edebilir'' hiçbir cihazın %100
Garantisi olmaz diye düşünüyorum, çünkü Altın doğada mineral halde de bulunuyor v.s...titreşimler.

...SİNYALCİ...

SAYIN HUMHUM bu minero altının neyini yakalıyor çalışma mantıgını biraz açabilirmisiniz saygılar

teslacoil

üzerinde yaşadığımız dünyanın manyetik alanı bile pusulayı zar zor yönlenmesine anca yeterken
9v pil ile çalışan basit bir elektronik devrenin bile toprak altındaki yüzlerce metre uzaktaki altın
metaliyle  etkileşime girip elinizdeki metal çubukları hareket ettirip sizlere yön verebileceğine hala inanıyorsanız
kurtarılmaktan çok uzaksınız
-------------------------------------------------------------------------------------------
Hayatı yaşamanın iki yolu vardır: Biri hiçbir şeyin mucize olmadığını
düşünmek, diğeri her şeyin mucize olduğunu düşünmek.
--------------------------------------------------
hayatımda mucizelere yer yok maalesef
--------------------------------------------------------------------------------------------
Bir hatayı iki defa tekrar etmeyen en mükemmel insandır.
----------------------------------------------------------------------------
şimdiye kadar kaç kere alan tarama satıcılarına para kaptırdınız
----------------------------------------------------------------------------------------------
Eğer gerçeği açıklamak istiyorsak, zarafeti terziye bırakmalıyız .
--------------------------------------------------------------------------------------
Dünya; kötülük yapanlar yüzünden  değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.

kripto55

tesla usta gecen gun sitem yaptın bana bak ınsanların aklındakı soru işaretleri aldatmacaları kaldırmak lazım..

alan taramanın ne olduğu bilmek bildrimek lazım yoksa çok ınsan kaldırılacak kandırılıyor..

humhum

Alıntı yapılan: ...SİNYALCİ... - 26 Kasım 2013, 20:34:04
SAYIN HUMHUM bu minero altının neyini yakalıyor çalışma mantıgını biraz açabilirmisiniz saygılar

Ortam paylaşıma hazır hale gelince  enine -boyuna konuşuruz.

lionbilgisayar

aslında olaya piyasadaki örneklere bakarak direk olarak at gözlükleriyle yaklaşmak çokda gerçekci olmaz. Olayın olabilitesi üzerine konuşmak varsa tecrubeleri paylaşmak gerektiği düşüncesindeyim. Çünkü dut ağacından çatal bir çubukla su yada boşluk bulunabiliyorsa bu neden olmasın diye birşey insanın aklına gelmezmi. Piyasada insanları kandıranlar ve bu işi insanları aldatma üzerine kullanlar var çünkü işin ucu açık ve kimse birşey bilmiyor. söylemiyor arştırmıyor araştıranlarıda sen sahtekarsın deyip aradan çıkartıyoruz. sonra kalıyoruz başbaşa.
Hak şerleri hayr eyler
Zan etme ki gayreyler
Ârif anı seyreyler
Mevlâ görelim neyler.Neylerse güzel eyler

Sen Hakk'a tevekkül kıl
Sabreyle ve râzı ol
Tevfiz it ve rahat bul
Mevlâ görelim neyler.Neylerse güzel eyler

humhum

Alıntı yapılan: lionbilgisayar - 06 Aralık 2013, 08:43:56
Piyasada insanları kandıranlar ve bu işi insanları aldatma üzerine kullanlar var çünkü işin ucu açık ve kimse birşey bilmiyor. söylemiyor arştırmıyor araştıranlarıda sen sahtekarsın deyip aradan çıkartıyoruz. sonra kalıyoruz başbaşa.

Bu Forumda defalarca Uzaktan Algılayıcı  Çubukların (Frekanslı yada Frekanssız) Nasıl çalıştığını yazdım,  ama yine de merak eden olursa Forumu tekrardan bi inceleyiversin.
Linkback: Ynt: BAKIR VE PİRİNÇ ALANTARAMA

...SİNYALCİ...

sayın hum hum sizin çalışmalarınızdan haberdarım.sizden ricam ayrıntılı bir açıklama yaparsanız sevinirim.yapmazsanızda saygı duyarım saygılarımla.

humhum

Alıntı yapılan: ...SİNYALCİ... - 06 Aralık 2013, 11:16:21
sayın hum hum sizin çalışmalarınızdan haberdarım.sizden ricam ayrıntılı bir açıklama yaparsanız sevinirim.yapmazsanızda saygı duyarım saygılarımla.

Sinyalci Arkadaşım , bi önceki mesajımda yazdım  ÇUBUKLARIN veya MFD (Moleculer Freq. Disc.) bilimsel çalışma mantığını yada Nasıl çalıştığını önceden defalarca açıkladım, %100 Garantisi olmadığını ve ancak %60-70 kadar garantisi olabileceğini hatta çok nadir de olsa farklı hedeflere gidebildiğini noktayı -yeri  ıspatlamak için mutlaka  çok kaliteli MD kullanmak gerektiğini ve Dedektör ötmüyorsa yada tatmin edici yanıt vermiyorsa KESİNLİKLE kendinizi boşuna yormayın kazma-kürek  işlemi yaparak dedim hatırlarsanız.
Bunun haricinde Iyonic vede Electrostatic alıcıların çalışma mantığı MFD ye benzer de olsa kendine göre ince ayarları var, ama netteki PD veya LRL şemalarını birebir yaparsan ve incelersen o zaman ancak sadece sen devrenin inceliğini yada çalışma detayını anlarsın, eğer keşfedemezsen gizli olarak kalır.

...SİNYALCİ...

teşekkür ederim ustam bazı çalışmalarının oldugunu biliyorum.ALLAH kolaylık versin başarılar diliyorum.saygılarımla.

kripto55

humhum ustama katılıyorum cihazın nasıl çalıştığını kavrayamazsan kullanmazsın.

herkez kafasına göre bişeyler yapıyor bu işi karalıyor bu işi almanlar-ruslar kullanıyor neden karalama yok nıye kötü şeyler söylenmiyor

söylenen şu kesin bilimsel açıklaması vardır saygı duyuyorum derler.

bizde ise kesin dolandırıcı yalancı oluyor ^-^ ^-^ ^-^

bu yüzden işler yavaş ve sorunlu gidiyor saygı duyalım düşünclerimize ne olursa olsun ustalar...

e_z_e_l

konu biraz gerginleşmiş gülelim biraz. en iyi alan tarama  :D :D :D videoyu izleyin.

İnsanı ayakta tutan iskelet ve kas sistemi değil, prensipleri ve inançlarıdır.

Mustafa-

video'nun 3:54sn'de  ^-^ ^-^ garanti... ^-^ ^-^

humhum

Alıntı yapılan: ...SİNYALCİ... - 06 Aralık 2013, 17:12:17
teşekkür ederim ustam bazı çalışmalarının oldugunu biliyorum.ALLAH kolaylık versin başarılar diliyorum.saygılarımla.

Son bir yılı aşkın  hiçbir bir çalışma yapamıyorum ,çünkü aşırı meşkulüm , ancak akşamları biraz chat yapabiliyorum , zamanım olsaydı şimdi piesaya vede videolarda çok farklı ve ilginç cihazlar çıkmış olacaktı.   

ishak

S.a ustalar bende her türlü çalışıyor ben sadece LL çubuk ve gpx 4500 makinayla çok rahat tek tek para bulabiliyorum
Daha fazlasına gerek yok diye düşünüyorum çünkü bana göre çubuk daha fazlasını yapamaz

Ankebut

A.S. ishak arkadaş demek ki sende her türlü çalışıyormuş, büyük bir yetenek tek parayı çubukla bulmak. Ama işte gel gör ki senden başkasında çalışmaz bu çubuklar. Çok şanslısın. Yani senden başkasının işine yaramaz. Türkiyede ishak gibi 80 milyonda en fazla 5 kişi çıkar. Bunun içindir ki, başka arkadaşlar bu işlerle uğraşmasın çünkü her insanda çalışmaz bunlarla boşa emek ve vakit kaybetmeyiniz.Bu yüzden herkesi metal dedektörü kullanmaya davet ediyorum.
Özelliklede teknoloji ekibi ürünü Delta Pulse  IB veya Delta Pulse VLF tek tek cihazı ile dolaşın. Pahalı cihaz almanıza  gerek yok. Tek tek yapmak isteyen herkese Delta Pulse IB yi veya Delta pulse VLF cihazlarını  tavsiye ediyorum.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious