Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

ATMEGA8'li DELTA LITE

Başlatan harbidedektor, 29 Eylül 2010, 20:44:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

harbidedektor

Maksimum derinlik: (hava, harici elektriksel parazite yokluğunda)
60 cm x 60 cm - 4mt
1mt x 1 mt - 6,5 mt

[IMG]http://img688.imageshack.us/img688/3690/deltap.jpg[/img]

http://www.dosya.tc/file/AxAuwH/delta.rar.html

ORJİNAL SİTESİ
http://www.resonanse.com/

Linkback: ATMEGA8'li DELTA LITE

pro-TR

helal olsun, inş. abartı değildir bu mesafe
Güzeli güzel yapan EDEBTİR,
Edeb güzeli sevmeye SEBEBTİR...

"Rufailer giyer pembe kırmızı
Tacının üstünde nurdan yıldızı
Evlatları tutar şişi ateşi, közü
Bülbül güle hayran ben de şeyhime"

pro-TR

acaba ad8616 opampının muadili varmıdır? opamp hem rail to rail hem precision hemde ı/o üstelik 20 mHz bandwithi var, sanırım bu opamp özellikli...

ercan

Sağol Mustafa.... güzel  paylaşım...

mustafa_ozcan

yapacak olanlara teklifim var orj pcb sini fabrikasyon ortaklaşa yaptıralım

şimal

arkadaşlar acaba yazılımı demomu yoksa orjinalmi sonra emekler boşa gitmesin  şema için ayrıca teşekkürler bişe yazdığı gibi çıkarsa sormayın gitsin

pro-TR

s.a.
benim teklifimde şu; (SITE YÖNETİMİ MÜSADE EDERSE)
atmega8 ile 16f877 aynı özelliklere sahip, 16f877 yi 20 mHz kristalle yapalım. bu devre smd biz bunu normal DIP versiyonda yapalım, şema ve pcb yi ben çıkarırım. devreye ilave olarak 2x16 lcd ekleyelim. yazılımını da yazılım bilen arkadaşlar yazarlar (hex olarak siteye verebiliriz)
bu devrede önemli nokta opamp, yani bu AD8616 sanırım smd ve DIp modeli piyasada yok, yapmamız gereken muadilini bulmak olmalıdır.

kuzey

pbc yaptırmak birşey degilde malzemeleri nerden bulacagız asıl problem bu ad8616 ya ait tek cümle türkçe bilgi bulamadım.

mustafa_ozcan

Alıntı yapılan: pro-TR - 30 Eylül 2010, 12:22:30
s.a.
atmega8 ile 16f877 aynı özelliklere sahip, 16f877 yi 20 mHz kristalle yapalım. bu devre smd biz bunu normal DIP versiyonda yapalım, şema ve pcb yi ben çıkarırım. devreye ilave olarak 2x16 lcd ekleyelim. yazılımını da yazılım bilen arkadaşlar yazarlar (hex olarak siteye verebiliriz)
bu devrede önemli nokta opamp, yani bu AD8616 sanırım smd ve DIp modeli piyasada yok, yapmamız gereken muadilini bulmak olmalıdır.

pro_TR usta site yönetiminin bu tür yaptırımları varmı

bitaraf olmayan bertarafmı oluyor

mustafa_ozcan

mustafa_ozcan

Karadağ

Alıntı yapılan: pro-TR - 30 Eylül 2010, 12:22:30
s.a.

pro-TR umarım buradan sadece ben bizim bir kısıtlama yaptığımızı vurguladığınızı anlamışımdır. İyi niyetli olduğunuzu umuyorum kezaa şimdiye kadar paylaşımı yapılan projeler ve bilgilere bakılırsa burada bir kısıtlama olmadığını anlamak nettir.

Saygılarımla

insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

pro-TR

Alıntı yapılan: Karadağ - 30 Eylül 2010, 16:22:22

pro-TR umarım buradan sadece ben bizim bir kısıtlama yaptığımızı vurguladığınızı anlamışımdır. İyi niyetli olduğunuzu umuyorum kezaa şimdiye kadar paylaşımı yapılan projeler ve bilgilere bakılırsa burada bir kısıtlama olmadığını anlamak nettir.

Saygılarımla

s.a. karadağ ustam, KESİNLİKLE bu sitenin veya yöneticilerinin bişeyleri kısıtladıklarını veya istemediklerini ima etmedim. SADECE; (edeben) bir haneye, bir meclise girerken, bir toplulukta söz isterken vb. hallerde müsade istenir düşüncesiyle (SİTE YÖNETİMİ MÜSADE EDERSE) dedim. AKSİ düşünceler benim ifadem dışındadır veya kendimi ifade edememe durumudur  ;D

Karadağ

Alıntı yapılan: pro-TR - 30 Eylül 2010, 19:17:32
Alıntı yapılan: Karadağ - 30 Eylül 2010, 16:22:22

Saygılarımla

s.a. karadağ ustam, KESİNLİKLE bu sitenin veya yöneticilerinin bişeyleri kısıtladıklarını veya istemediklerini ima etmedim. SADECE; (edeben) bir haneye, bir meclise girerken, bir toplulukta söz isterken vb. hallerde müsade istenir düşüncesiyle (SİTE YÖNETİMİ MÜSADE EDERSE) dedim. AKSİ düşünceler benim ifadem dışındadır veya kendimi ifade edememe durumudur  ;D

Buna çok sevindim. İnceliğiniz için teşekkür ve tebrik ediyorum.

Saygılarımla
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

mustafa_ozcan

PRO_TR SELAMİ USTA DELTA LİTE PROJESİNİN PROTOTİP ŞEMA VE PCB SİNİ TAMAMLADI.
DEVREYİ TEST ETTİKTEN SONRA SİTEDE YAYINLAYACAK
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDER SAYGILARIMI SUNARIM.
HELAL OLSUN USTAMIZA ......

DİĞER USTALARIN DA BU PROJEYE DESTEK VERMESİNİ TEMMENNİ EDERİM...

gurdal

maşallah selami ustam kendini iyi yetiştirmişsin,allah razı olsun.rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inş.
Amatör

kuzey

selami hocam azmin ve başarının elinden birşey kurtulmaz derlerdi hakkaten öyle umarım emekleriniz boşa çıkmayacak. kolay gelsin
saygılar

mustafa_ozcan

fotoshoplu prototip tasarım

spy_worm

selami ustamın ellerine sağlık tek kelime dedik ya helal olsun beni selami abim iyi tanır herzaman gerçek bir ustasın dedim ve bana usta olmadığını ima ederdi tek kelimeyle süpersin SELAMİ USTAM allah kolaylık versin ellerin dert görmesin emeğe saygı lütfen arkadaşlar....
Gece bir Rüya Görürsün Uyanır Geri Yatarsın Yada Kalkar RüyaLarının Peşinden KOŞARSIN !...

şimal

emeği geçen bütün arkadaşların eline sağlık güzel görünüyor eğer dediğiniz mesafeyi tutturursa demeyin gitsin

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious