Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

toprağa frekans gönderme

Başlatan pro-TR, 07 Eylül 2010, 22:59:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alaattin

Frekasmetre ile toprak altında ki metalin varlığını ölçmenin imkanı yok, ancak daha gelişmiş alıcı ve arafrekans devreleri ile toprağa önceden verici olarak verilen sabit bir vericiin toprak altıdaki metal ile çarpışarak ortaya cıkabilecek harmoinik frekanslar belirlenerek cok hassas bir alıcı tarafından metal cinsi ve yeri bulunabilir ama günümüzde frekans kirliliğinden dolayıda böğle bir çalışma ve deneyler yapılacak gibi değil, yine en iyisi şu an puls dedektor giden sinyalide dönen siyalide görüp yorum yapabiliyorsunuz.
Linkback: Ynt: toprağa frekans gönderme
TB6CSA

borart

Usta Bn bu devreyi yabtim ama düzgün çalıştıramadım hex dosyası falanda yok hex dosyası mi yüklemek Grekiyordu acaba pic yardım edin

onur600

Alıntı yapılan: borart - 05 Temmuz 2017, 21:06:06
Usta Bn bu devreyi yabtim ama düzgün çalıştıramadım hex dosyası falanda yok hex dosyası mi yüklemek Grekiyordu acaba pic yardım edin
Analog bir devre.Her hangi bir pic veya kod ihtiyacınız yok.
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

Mustafasunan

Toprağa 5 khz frekans verdim  5,5 khz verdim altin bulmuyor sadece 14621 khz de mezar buluyor ama minerale de gidiyor

Afiq

Bura topanin diyeceklerim var

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious