Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Delta Pulse test

Başlatan kuzey, 05 Eylül 2010, 20:42:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kuzey

evet arkadaşlar buda benim delta 42 cm bobinle 50 kuruşu net 45 cm den çekmekte. Bugunlere gelmemde emegi geçen ve yardımlarını esirgemeyen sayıdeğer hocalarıma sonsuz teşekkürler. ( özellikle erol amca, ahmet hocam ve ercan hocama. )

Linkback: Delta Pulse test

Uykusuz

Tebrik ederim, hayırlı olsun.

pro-TR

Alıntı yapılan: kuzey - 05 Eylül 2010, 20:42:37
evet arkadaşlar buda benim delta 42 cm bobinle 50 kuruşu net 45 cm den çekmekte. Bugunlere gelmemde emegi geçen ve yardımlarını esirgemeyen sayıdeğer hocalarıma sonsuz teşekkürler. ( özellikle erol amca, ahmet hocam ve ercan hocama. )

tebrik ederim güzel bir çalışma olmuş.
Güzeli güzel yapan EDEBTİR,
Edeb güzeli sevmeye SEBEBTİR...

"Rufailer giyer pembe kırmızı
Tacının üstünde nurdan yıldızı
Evlatları tutar şişi ateşi, közü
Bülbül güle hayran ben de şeyhime"

kuzey

tesekkür ederim herkese başarılar, iyi çalışmalar.

...SİNYALCİ...

TEBRİKLER VİDEOSUNUDA PAYLAŞIRSAN BAŞARILAR
...DÜŞMANIN ATTIĞI TAŞTAN , DOSTUN ATTIĞI GÜL AĞIR GELİR BANA...

kdr042

50 cm lik bobin 1 tl kaç cm den algılaması lazım

şimal

45 cm iyi bi mesafe 50 cm diyenler olabilir 60 cm yi birkaç kişi başardı mesafe senin becerine kullandığın malzemene bağlı tabi sende mesafeyi arttırmak isteyenlerdensen başka kolay gelsin

kuzey

o makina 1 tl yi 65 cm den tıkırdıyordu. 42 cm bobinle şimdi elimde özel entegreli bir delta daha var. 10 kuruşu denedim alelacele 35 cm den algılıyor diger paraları daha denemedim vaktim kısıtlı oldugu için
Saygılar

şimal

kuzey kardeş özel entegreli derken neyi kastediyorsun bilgi verebilirmisin sakıncası yoksa

kuzey

yok hocam özel derken çok eskiden üretilmiş birkaç entegre elime gecti. onları takınca mesafe arttı farklı bir entegre yok deltada kullanılanların aynısı.

şimal

o zaman kuzey kardeş onlar ÇİN malı değildir alman yada japondur

kuzey

evet toshiba ve philps entegreler eski bir tamircinin elinde kalmış. makina o kadar kararlıki. anında kendini toparlıyor.herkese iyi çalışmalar.

ercan

Alıntı yapılan: kuzey - 26 Eylül 2010, 14:36:06
evet toshiba ve philps entegreler eski bir tamircinin elinde kalmış. makina o kadar kararlıki. anında kendini toparlıyor.herkese iyi çalışmalar.
tebrik ederim kuzey kardeşim çok önemli bir noktayı keşfetmişsin.evet entegrelerin kaliteli olanlarla değişimi performansı çok etkiliyor,tabi ki bulabilirseniz kaliteli olanı...imkanınız varsa farnell den rohs uyumlu malzeme kullanmaya çalışın...

Teknoloji13

Burda püf nokta LF357 ama farnell de yok gözüküyor digikeyde de bir çok verde göremedim bir national üretiyor oda türkiyede patades olarak var malum patetesi çok tüketen bir ülkeyiz:) temin eden arkadaşlar ya burdan yada özelden paylaşırlarsa imkan dahilinde biz de  alalım.

LM356 aynı demeyin lütfen bu arada.

Kolaygelsin.
Doğru yazdım diye kızma!

pro-TR

s.a.
teknoloji kardeşim illa LF357 diyorsan patates olmayan LF357H metal kılıf var ondan al kullan, yalnız 10 tl fiyatı var.

Teknoloji13

Bayağı pahalıymış.Diğerinden yurtdışındanmı temin etmemiz lazım öle ise nerden alabiliriz digikeyde deki de cin işi çıkarda ? alan varsa cevap yazsın lütfen birde e bayda var burdanmı almak lazım?  http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=lf357&_sacat=See-All-Categories

Doğru yazdım diye kızma!

pro-TR

Teknoloji13

Teşekürler yarın bir sorayım bakalım.
Kolaygelsin.
Doğru yazdım diye kızma!

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious