Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

delta pulse

Başlatan meh_mets, 25 Ağustos 2010, 23:11:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

meh_mets

delta pulse hakkında o kadar cok konu acılmıskı kafam karma karısık oldu benım de bır konu acmam ne kadar dogru olur bılmıyorum ama sıte admınlerının affına sıgınıyorum sımdı benım ılk sorum bu delta pulse nın kac versıyorunu (turu) var forumda bı ıkı karlı olandan bahs edılıyor bır de tak pcb lı olandan ıkı pcb lı olan devrede lcd ekran varmı yokmu bırde bır rıcam olacak her ıkı versıyonunda orjınal seması olan arkadaslar zahmet buyurupda bı lınk yazarlarsa parca lıstesı ve baskı devresı ıle bırlıkte mınnettar olurum yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler
Linkback: delta pulse

zerog26

arkadaşım bu forumda yapılan delta pulse 2 adettir ....klasik delta pulse ve delta pulse 2 olarak isimlendirilmiştir....2 devrede uykusuz hocanın çizdiği tek taraflı devrelerdir .....

lcd ekran 2 devreyede takılabilir......tek fark delta pulse 2 de manual tune özelliği eklenmiş olması klasik delta pulse dosyalarına güncel projeler bölümünden ulaşabilirsin .....delta pulse 2 için zaten konu açılmış durumda ordan dosyaları çekebilirsin......

meh_mets

uykusuz ustadım elımde bır pulse sema var senın bı ınceleyıp yorum yapman calısıp calısmayacagı veya orjınal devre semasımı degılmı anlamında bıze yol gostercektır dıye umut edıyorum devre semasını eklemeye calıstım ama bır turlu beceremedım olmadı msn den falan atarım bı bakarsın
saygılar

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious