Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

hafıza karışması

Başlatan adanali, 23 Ağustos 2010, 10:56:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

adanali

değerli arkadaşlarım
elimdeki dedektör atmel entegreli normal çalışan cihazım  tuhaflaştı başlıkları takınca yazıları karışıyor  acaba atmellerin silinme olayı olabilirmi yada bu karışıklığı mosfet yanması yaparmı
elimdeki cihaz alman malı olup burda bir servisi bulunmamaktadır 

cihaz normal açılıyor başlık takılınca ekran yazıları karman çorman oluyor  içindeki proğram ayarları   ayar yapabiliyorum tüm özellikleri görebiliyorum ama başlık takınca sinyal alamıyorum
Linkback: hafıza karışması

Uykusuz

Merhaba

Sönümlerndirme devrenizde bir problem olabilir. Bobinde oluşan yüksek gerilimler sönümlendirilemezse bu gerilimler burst etkisi ile devrede mikrodenetleyici ve lcd gibi elemanların reset almasına neden olabilir.

teknik2230

slm  dedektördeki  mosfet   kısa  devre   yada   oralarda   4148  arızalı  aynı  arıza  benim  başımada  geldi  bir  müşterinin  dedektörünü   tamir  yapmıştım

adanali

değerli uykuysuz teşekür derim ilginize peki nasıl bir yol çizmeliyim bu işten fazla anlamıyorum

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious