Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

SÜPERSCAN (Eric Foster)

Başlatan alemdar, 18 Haziran 2010, 14:20:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alemdar

Arkadaşlar süper scan ın bir broşürü vardı. onu paylaşmak istedim. İlerleyen günlerde işallah bu konuda
bilgisi olan arkadaşlar bu başlık altında yazar.
Linkback: SÜPERSCAN (Eric Foster)

alemdar

eski bir yapım fakat kalite bir cihaz . 24 volt beslemasi .güçlü göndermesi. ve özel tasarım alıcı katı.

http://www.dosya.tc/u3kGug/addon.rar.html

mustafa_ozcan

merhaba alemdar usta bu cihaz şu geotech'deki rospy'nin yayınladığı devremi

http://www.geotech1.com/forums/showthread.php?t=15387

...rayman ustayı kudurtcan yine forumda...

alemdar

Açık devre şeması elimizde yok sanırım bu olabilir. Sağlıklı bir çizim olup olmadığını bilmiyorum.

alemdar

alemdar

alemdar

alemdar

alemdar

acemi-usta

ben bu cihazı biliyorum  ihtiyar bir radyo tamircisi aynısını yapmıştı  dayım satın almıştı ama kullanmasını beceremiyordu gerçekten güzel bir cihaz içini görünce tanıdım :D
bir mazlumun sesi onu duymak isteyene ulaşır duymak istemeyen zaten ona zulüm edendir

acemi-usta

bunun şeması varmı elinde alemdar usta derinlik konusunda çok iyi  boşa çalmaz
bir mazlumun sesi onu duymak isteyene ulaşır duymak istemeyen zaten ona zulüm edendir

Mustafa-

onur600

Bu sıralar benim aklımdan geçenler böyle bir şey adam büyük başlığı bile alıcı verici olarak ayrışmış gördüğüm kadarıyla.Birde başlıkla toprak mesafesine dikkat.
Yunan bir şirket üretimini yapıyormuş diye duydum...
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

HASAN

alemdar

bu daha iyi bir görünüm olur , haydi herkese hayırlı işler...

alemdar

alemdar

alemdar

alemdar

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious