Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

SİNYALCİ'NİN DELTA PULSE videosu

Başlatan ercan, 18 Haziran 2010, 00:31:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ercan

Arkadaşlar SİNYALCİ arkadaşımız deltapulsesine video çekip bana gönderdi...bende çok beğendiğim için  buraya ekliyorum.iyi seyirler...

Linkback: SİNYALCİ'NİN DELTA PULSE videosu

YILDIRAY

...SİNYALCİ...

BAŞTA ERCAN ABİME UYKUSUZ BEY VE EMEYİ GEÇEN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM SAYGILARIMLA.
...DÜŞMANIN ATTIĞI TAŞTAN , DOSTUN ATTIĞI GÜL AĞIR GELİR BANA...

gurdal

maşallah abime çok güzel gerçekten tebrikler
Amatör

emekli AMCA

Tebrik ederim sinyalci..süper olmuş...başarılarının devamını dilerim...

xbaron

sinyalci ustam gercekten guzel olmus bı aralar bende yapmıs tım bu devreyi ayarları karsık gelmıstı bana bır ıkı gun once tekrar uğrastım pasta kutusu 25,30 cmlerde yakaladım bıdahada o ayarı tutturamadım baslık 50 cm kaçlık tel kullandın kaç tur sardın ve basıt sekılde hassas ayar nası yapa bılırım bıraz acemı duzeyde anlatırsan sevınırım bende devreyı stabıl çalıstırmak ıstıyuorum yardımlarını beklıyorum ustam saygılar kolay gelsın

ercan

Sinyalci kardeşim gerçekten süper bir cihaz yapmış...hatta kapalı ortamda bu videoda görüldüğünden bir 10 santim kadar daha fazla çekiyor...
Evet arkadaşlar sinyalcinin videodan görüldüğü üzere delta pulse düzgün yapılır ve ayarlanırsa performansı ortada daha fazla söze hacet yok...

...SİNYALCİ...

arkadaşlar teşekkürler.bobin 0,50 bobin teli 24 tur 3,3 ohm başlık çapı 50 cm.lf 356 kullandım sönümleme direncim 620 ohm.deltayı yaparken bütün malzemeleri tek tek ölçerek taktım.ayara gelince ERCAN ABİMİN UYKUSUZ BEYİN deltayı kullanıma hazırlamak başlıgından farklı birşey yapmadım ama yinede soruluyor anlatayım. Güç ,Hassasiyet ; min 0 ohm ,max 22-500K.Sinyal,kazanç;min 50-22k,max 0 ohm  eşik potun orta ucu pilakette ortaya diyer iki uç çapraz.potların durumları böyle.GELELİM CİHAZI ÇALIŞTIRMAYA;GÜÇ,SİNYAL MİN.HASSASİYET KAZANÇ EŞİK ORTADA.CİHAZI AÇTIK DELTA ÖTMEYE BAŞLADI GÜÇ POTUNU MAX YAPTIK SUSTU SUSMASSA RESETEDE BASIN.EŞİK POTUNU TIK TIK SESİ GELENE KADAR MAX YÖNÜNDE ÇEVİRİYORUZ.TIK SESİ HALA GELMEZİSE EŞİK POTUNU ORTALA KAZANCI BİRAZ ARTTIR EŞİK POTUNU TEKRAR ARTTIR BUKADAR.NOT;SÖNÜMLEME DİRENCİ ÇOK ÖNEMLİ CİHAZ AÇIKKEN SUSKUN HALDE İKEN KAZANCI MAX (YANİ SIFIR OHM )YÖNÜNDE ÇEVİRİNCE CİHAZIN ÖTMESİ GEREK ÖTMÜYORSA CİHAZIN SÖNÜMLEME DİRENÇ DEGERİNİ DÜŞÜRÜP TEKRAR TEKRAR DENEYİN.SAYGILARIMLA.

ingiliz58

selam arkadaşım makina satlıkmı ve kac para

...SİNYALCİ...

satmayı düşünmüyorum.şuan yenisine başladım.saygılar

...SİNYALCİ...

arkadaşlar 1tlyi 75 cm yapana kadar ugraşacam.önemli olan sitabil çalışarak 75 tabiki.

rayman

Haklıysan korkma. HAK seni korur....

...SİNYALCİ...

ŞUAN 75CM GÖRÜYORUM YALINIZ BAZAN ÇOK KISA BOŞA ÖTME OLUYOR .BENİM AMACIM 65 CM DEKİGİBİ KARARLI ÇALIŞMASINI SAGLAMAK.BEN DELTAYI BU SEVİYEYE 20CM DEN GETİRDİM İNŞALLAH ONUDA BAŞARIRIM.

rayman

bunun ötesi olamaz max. arazide 40-45cm odaa takırdama vede nett anlaşılır şekildee çekmesi odaa havada
Haklıysan korkma. HAK seni korur....

...SİNYALCİ...

arazi videosunuda inşallah çekecem dışarıda 65 şuan arazidede 60cm olur 45cm nedemek.

kuzey

selam arkadaslar taner hocam güzel makina ellerine saglık valla bu videoyu seyrettim;ve hırslandım  gecenin bi yarısı bobin yaptım. ben büyük bobinle pek ugrasmadıgım için 30 cm ideal kullanım acısından kolay olur diye yapmak istemiyordum ama taner hocamı gorunce birde ben yapayım dedim bobin çapı 42cm 0,70 lik telden 22 tur tam 3 ohm sonumleme direnciyle oynamadım cihaz üstündeki 620 ohm du bugun bahçede baktım. test için askılı bir maket yapmıştım üstünde mezura var onunla denedim sonuç 65 cm den tıkırdıyor 60 net çekiyor 1 lirayı tabiki bu siz degerli hocalarımın sayesinde buralara kadar geldik.herkese başarılar dilerim.
SAYGILAR

ercan

Alıntı yapılan: kuzey - 23 Haziran 2010, 13:22:54
selam arkadaslar taner hocam güzel makina ellerine saglık valla bu videoyu seyrettim;ve hırslandım  gecenin bi yarısı bobin yaptım. ben büyük bobinle pek ugrasmadıgım için 30 cm ideal kullanım acısından kolay olur diye yapmak istemiyordum ama taner hocamı gorunce birde ben yapayım dedim bobin çapı 42cm 0,70 lik telden 22 tur tam 3 ohm sonumleme direnciyle oynamadım cihaz üstündeki 620 ohm du bugun bahçede baktım. test için askılı bir maket yapmıştım üstünde mezura var onunla denedim sonuç 65 cm den tıkırdıyor 60 net çekiyor 1 lirayı tabiki bu siz degerli hocalarımın sayesinde buralara kadar geldik.herkese başarılar dilerim.
SAYGILAR

Evet arkadaşlar..VLF dedektörlerde bobinin iyi sıfırlanması gibi, Pİ dedektörlerde bir söndürme direncinin doğru ayarlanması performansı %1000 artırabiliyor...

emekli AMCA

merhabalar
arkadaşlar çok güzel neticeler alıyorsunuz ..tebrikler ama artık şu başlıkarı yere indirip  arazideki test videolarını çekme zamanı geldi sanırım .

bu dedektörleri parayla sizden  almak isteyenle  gerçek arazi performansını göstermiş olursunuz hemde başarınızı tastiklemiş..

kolay gelsin..

...SİNYALCİ...

sayın emekli amca bende size katılıyorum.işlerimin yazdönemi dolayısıyla yoğunlugundan dolayı araziye çıkamıyorum.ama sizdegerli arkadaşlara delta arazi videosu çekip siteye eklemek artık bana borç oldu.enkısa sürede arazı videosunu çekip ekliyeceğim.SAYGILARIMLA.

...SİNYALCİ...

ERCAN ABİ GERÇEKTEN ÇOK ÇOK HAKLISIN SÖNÜMLEME DİRENCİNİN AYARI KAZANCI ÇOK ÇOK ETKİLİYOR .BEN ŞUAN KAZANCI %85 ORANINDA KULLANA BİLİYORUM.SENİN FORMDAKİ YAZILARINI GEREK UYKUSUZ VE EMEKLİ AMCANIN YAZILARINI TAMAMINI OKUDUM ARAŞTIRDIM BEN BU SONUCA BUSAYEDE ULAŞTIM EMEYİNİZE YÜREYİNİZE SAĞLIK.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious