Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

DELTA PULSE PRO YARDIM

Başlatan marcoksk, 07 Haziran 2010, 17:38:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

marcoksk

Arkadaşlar bende delta pulse pro var bunu metalleri ayırmıyo ayrım için ne yapmalıyım.

Linkback: DELTA PULSE PRO YARDIM

Professor

Selam. Şema eklerseniz belki fikir yürütebiliriz

şimal

arkadaşlar iymisiniz delta pulse pro ayrım yapmaz onu nerden çıkardınız

mezarcı ali

selamınaleyküm cümleten arkadaşlar bu ayrım konusuna millet kafayı takmış hangi makina saglıklı ayrım yapıyoki bu arım konusu derin bir mevzu sadece kısmi bir ayrım oluyo benim saçlarım noyel boba gibi oldu şimdide dökülmeye başladı ben demirle çeligi ayırtamadım delta pulse puroda ayrım yok ama çok derin dalıyo minarelden metali ayırıyo onunla yetinelim cümleten kolay gelsin

yanliz1999

selamün aleyküm................!

nasıloluyor bu minarellerle metallerin ayrılması anlıyamadım konuyu açarsanız menmun olurum

şimdiden teşekkürler..................!

mezarcı ali

yalniz 1999 arkadaşım şöyle söyleyim örnegin demir içeren toprak ve ya taş işte buna makina ötmüyo sadece metal varsa öter yanıltma olayı pek olmuyo delta pulse puroyu hassas ayardayken topraktan 10 ve 15 santim havada tutaesan başlıgı netice alırsın yoksa o zaman maden minaraline ayarsızlıktan öten makinalar gibi metal olmadan öter durur hiç birşey bulamassın kolay gelsin

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious