Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

Motorsikletimle tura hazırlanıyorum..

Başlatan emekli AMCA, 05 Haziran 2010, 20:32:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emekli AMCA

arkadaşlar yaz geldi  ve ben de emektar motorsikletim suziki GN250 mi bakıma aldım  bu yaz da duramıyacağım henüz enerjim varken yine bir tur planlıyoruz ..

evvelki sene eşimle beraber  antalya  ya gitmiştik  750km gidiş 750km geliş  toplam gezme ler dahil 2100 km yapmıştım ..

geçen yaz alanya incekum  a kadar üç motorsikletli olara gittik tabii eşlerimizle beraber  geri döndüğmüzde1550 km yol yapmıştım ..

motorsiklet özgürlüktür doğayla içiçe   gücüm yettiği süre ce de motorsiklet süreceğim ...

[IMG]http://dc150.4shared.com/img/307618470/4e0a7e02/motor.jpg[/img]
Linkback: Motorsikletimle tura hazırlanıyorum..

Uykusuz

Avci26

İnşallah uykusuz hocam ile bizlerede nasip olur gerçi ben arabayı tercih ederim ne kadar motorsikletin verdiği keyfi vermesede.  :)

BigBang

Allah sağlık versin de uzun seneler enerjiniz devam etsin Üstadım. Benim de hayalimi yapmaktasınız , eğlenceli ve kazasız- belasız yolculuklar dilerim . Emektar da çok hoş görünüyor bu arada  ;)

Karadağ

Bende motorsikletleri çok severim ilerde şööle hor hor hor diye çalışan bir chopper almak istiyorum ama yaşadığım ülkeninin Türkiye olduğu aklıma gelince korkuyorum.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious