Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

DELTA PULSE 2 PCB BOYUT SORUNU

Başlatan canogretmen, 04 Mayıs 2010, 13:30:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

canogretmen

Merhaba arkadaşlar..D.Pulse 2 nin pcb şemasını yazıcıdan çıktı olarak aldığımda diğer pulse pcb sine oranla boyutlarında 1 cm kadar küçük olduğunu farkettim..Acaba aldığım yazıcı çıktısı doğru mu? Tam olarak hangi konu başlığında  doğru olarak pcb çıktısı, malzeme listesi ve şeması bulunuyor.. Linkleri atarsanız evinirim.
Linkback: DELTA PULSE 2 PCB BOYUT SORUNU

Karadağ

Yazıcıya çıktıyı gönderirken %100 oranında olsuğundan emin olun. İlgili başlığın adı : Delta Pulse 2
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

canogretmen

çıktıyı doğru aldığıma eminim,, peki siz denediniz mi hiç..her hangi bir sorun var mı? birde bu iki D. pulse olarak verilen projelerin hangisi doğru.

canogretmen

Hımm. Sanırım hallettim gibi..Yazıcı ayarlarında küçük bir detayı atlamışım..Baskıyı yapabilirim şimdi..

Karadağ

Halletmenize sevindim.

2 projenin hangisi doğru derken..

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

canogretmen

Pdf olarak ekliyorum..Bu pcb lerden hangisi...

arizali

Alıntı yapılan: canogretmen - 04 Mayıs 2010, 13:30:43
Merhaba arkadaşlar..D.Pulse 2 nin pcb şemasını yazıcıdan çıktı olarak aldığımda diğer pulse pcb sine oranla boyutlarında 1 cm kadar küçük olduğunu farkettim..Acaba aldığım yazıcı çıktısı doğru mu? Tam olarak hangi konu başlığında  doğru olarak pcb çıktısı, malzeme listesi ve şeması bulunuyor.. Linkleri atarsanız evinirim.

slm

pdf dosyasından baskı devre çıkartırken yazdır deyince çıkan menüde page scaling ayarını none yapınca orijinal boyutta çıkıyor.
saygılar...
İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır
Erkeğin cesur kadının namuslu olması
Bu iki meziyetin yanında hem erkeği hem kadını şereflendiren bir meziyet vardır
İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak
İşte Türkler bu meziyetlere sahiptir

arizali

Alıntı yapılan: canogretmen - 04 Mayıs 2010, 14:52:49
Pdf olarak ekliyorum..Bu pcb lerden hangisi...

baskı devreler üzerinde revize tarihleri var. benim bildiğim delta-2  ikinci dosya kolay gelsin.
İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır
Erkeğin cesur kadının namuslu olması
Bu iki meziyetin yanında hem erkeği hem kadını şereflendiren bir meziyet vardır
İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak
İşte Türkler bu meziyetlere sahiptir

Karadağ

Evet delta pulse 2 2. yüklediğiniz pdf

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious