Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

Dedektör Şemaları Arşivi.....

Başlatan Avci26, 25 Nisan 2010, 23:48:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Avci26

Arkadaşlar internette gezinirken iki farklı dedektör şemaları arşivine rastladım...

http://www.4shared.com/dir/22567223/bf2dbd39/Treasure_Hunting.html

http://hotfile.com/dl/39788305/8a250e1/dedektorkoleksiyonu.zip.html
Dosyanın şifresi password.txt nin içinde.

Linkback: Dedektör Şemaları Arşivi.....

blackegon

Paylaşım için teşekkürler elinize sağlık ...

ali kaptan

arizali

slm avcı26

paylaşım için teşekkürler kardeş.
İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır
Erkeğin cesur kadının namuslu olması
Bu iki meziyetin yanında hem erkeği hem kadını şereflendiren bir meziyet vardır
İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak
İşte Türkler bu meziyetlere sahiptir

şimal

avcı kardeş paylaşımın için çok sağol eğer bir yerlerde snifferin orjinal şemasını bulursan haberimiz olsun  ;)

tivos

bilgi için teşekkürler.
şimal arkadaşıma katılıyorum orjınal sniffer şeması bulursanız beraber yapalım.kolay gelsin...

şimal

sayın tivos geotec de el ile çizilmiş a940   4518 vs ile yapılmış bi devre gördüm üzerine sniffer yazılıydı bi bak istersen  anlarsan belki faydası olur ben fazla anlamadığım için sadece baktım

Avci26

Ben teşekkür ederim, elimdeki yararlı bilgileri foruma eklemeye çalışıyorum...

Xr-71 gelince elimde orjinal şeması yok, bir sene kadar önce hurda pazarında orjinal cihazı yaşlı bir amcada görmüştüm satmaya çalışıyordu ayaküstü muhabbet ettik tek parayı 50 cmden rahat bulduğunu cihazdan çok memnun olduğunu söyledi nekadar istediğini sordum 1500 tl ver senin olsun dedi, enaz 40cmlik başlık vardı, siyah kutusunun üzerindede XR71 yazısı, kutu boyuna asılan tiptendi araştırınca güzel sonuçlar veren bir cihaz olduğunu gördüm, orjinal şemasınada rastlamadım olurda rastlarsam burada seve seve paylaşırım.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious