Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

delta pulse2 yardımm

Başlatan mehmetkule, 12 Nisan 2010, 01:53:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mehmetkule

arkadaşlar delta pulse2 yapmak istiyorum fakat elektronik malzemelerinin çoğunu buralarda  bulamıyorum nerden alabilirim. kargo ile alabileceğim bir yer var mı?
Linkback: delta pulse2 yardımm

syo

Slm kardeş ben buradan daha önce malzeme getirtmiş idim buradan alabilirsin.

http://www.elektrodepo.com
BİR NAMAZLIK SALTANATIN OLACAK TAHT MİSALİ O MUSALLA TAŞINDA

blackegon

www.bluemavi.com bu siteden de sipariş verebilirsin kardeş...

Kolay Gelsin.

mehmetkule

çok teşekkürler yardımlarınız için yaptıktan sonra sonucumu paylaşırım iyi günler

pro-TR

Alıntı yapılan: mehmetkule - 12 Nisan 2010, 01:53:38
arkadaşlar delta pulse2 yapmak istiyorum fakat elektronik malzemelerinin çoğunu buralarda  bulamıyorum nerden alabilirim. kargo ile alabileceğim bir yer var mı?
s.a.
mehmet ustam sende bencileyin nacarsın sanırım.
ben lazım olan kompenentleri www.direnc.net , www.dorukanstore.com ve www.bluemavi.com dan temin ediyorum. hiç bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar elh.
Güzeli güzel yapan EDEBTİR,
Edeb güzeli sevmeye SEBEBTİR...

"Rufailer giyer pembe kırmızı
Tacının üstünde nurdan yıldızı
Evlatları tutar şişi ateşi, közü
Bülbül güle hayran ben de şeyhime"

mehmetkule

Alıntı yapılan: pro-TR - 12 Nisan 2010, 16:11:25
Alıntı yapılan: mehmetkule - 12 Nisan 2010, 01:53:38
arkadaşlar delta pulse2 yapmak istiyorum fakat elektronik malzemelerinin çoğunu buralarda  bulamıyorum nerden alabilirim. kargo ile alabileceğim bir yer var mı?
s.a.
mehmet ustam sende bencileyin nacarsın sanırım.
ben lazım olan kompenentleri www.direnc.net , www.dorukanstore.com ve www.bluemavi.com dan temin ediyorum. hiç bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar elh.

hocam birde a_pulsenin malzeme listesi var mı ?

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious