Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

pd3200 YARDIM

Başlatan ...SİNYALCİ..., 24 Mart 2010, 22:27:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...SİNYALCİ...

ARKADAŞLAR PD3200 Ü BUNDAN 5 AY BELKİ DAHADA FAZLA SÜRE ÖNCE YAPTIM. DEMO HEKS ALTINI VE ÇELİYİ GÖRMÜYOR POWER 2 YE GEÇMİYOR BİRSÜRÜ EMEK VE PARA HARCADIM FUL HEX SATAN OLAN VARİSE YARDIM.
Linkback: pd3200 YARDIM
...DÜŞMANIN ATTIĞI TAŞTAN , DOSTUN ATTIĞI GÜL AĞIR GELİR BANA...

humhum

Merhaba Sinyalci ,sakıncası yoksa 1Ytl' yi  kaç Cm den algılıyor ve kaçlık bobin ile?   (Disc. olmasada).

...SİNYALCİ...

KARDEŞ FELAKET BİR SİNYAL GÖNDERİYOR DEMİR SAC VEYA SOBAYA (KÖMÜR SOBASI)YAKLAŞTIRINCA TUTTUGUM METALDEN SESLER GELİYOR ŞU AN DELTAYLA AYNI

humhum

1Tl için mesafeyi söylemen mümkün mü? ve kaç çapında bobin kullanıyorsun?.

...SİNYALCİ...

özel bir başlık sarmadım deltanın 3 ohm başlıgı ile 1 tl 30cm

humhum

Alıntı yapılan: ...SİNYALCİ... - 30 Mart 2010, 21:27:31
özel bir başlık sarmadım deltanın 3 ohm başlıgı ile 1 tl 30cm

Tebrikler Sinyalci,   30cm iyi  sayılır ,ama bir de altını ayırsaymış ..... İnşallah Full Hex'i bulursun.

Saygılar.

...SİNYALCİ...

hum hum kardeş inşallah ama benim ümidim kalmadı valla yoksa cihaz güzel oldu.

spy_worm

sinyalci mesajlarınıza bakarmısınz size mesaj attıydım. görüşmek üzere..
Gece bir Rüya Görürsün Uyanır Geri Yatarsın Yada Kalkar RüyaLarının Peşinden KOŞARSIN !...

...SİNYALCİ...

mesajınızı göremedim.

spy_worm

ilginç ya yolladım ama demek sorun var neyse mevzu bu pd3200 yapmışsınız çalışıyor hex dosyası demo olduğundan bahsetmişsiniz elimde dökümanlar içinde bitane full yazana rastladım ama nerden indirdiğimi bilmiyorum akreep_kral@windoslive.com msn adresim eklerseniz görüşebiliriz hex i deneriz çünkü gerçekten full mü onu bende bilmiyorum

saygılarımla.....
Gece bir Rüya Görürsün Uyanır Geri Yatarsın Yada Kalkar RüyaLarının Peşinden KOŞARSIN !...

...SİNYALCİ...

o ful yazan heksi attım atmele entegre gitti.

spy_worm

tamam ozaman benim için sorun yok belki hex üzerinde oynayabiliriz demiştim ama siz bilirsiniz kolay gelsin...

...SİNYALCİ...

teşekkürler sizede kolay gelsin

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious