Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

delta bobin sorunu..

Başlatan uniqe, 11 Mart 2010, 23:34:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

uniqe

Arkadaşlar benim bobin 30 cm 32 tur adsl kablosundan yaptım sönümleme direnci olarak hangi direnci kullanmalıyım şu anda 2.2 var kısa devre yaptırıyor.
Linkback: delta bobin sorunu..

ali kaptan

2.2 ohm olmamalı.2k2 olması lazım,en azından şemaya göre.kimse size kullanmanız gereken direncin degerini söyleyemez, yeterli testleri yapmadan.bu degeri kendiniz bulacaksınız.nasıl bulacağınıza dair ercan arkadaşımız bi açıklama yapmıştı.delta konusunu komple okumanızı öneririm

uniqe

devrede hiç ses yok acaba bobinin direnç ayarlarını tutturamadığımdan mı?

...SİNYALCİ...

arkadaşlar bobini 0,60 bakır bobin telinden 3 ohm sönümleme direncinide 1,5 K tak.yalınız sönümleme direncini osiloskopla bakarak takman en dogrusu.3 ohm bobin çok güzel çalışıyor.devreyi kurarken direnç,kondansatör bilhassa piko farat olanları falan karıştırmadan herkesi yerliyerine takarsan devrenin çalışmama gibi bir sorunun olmaz KOLAYGELSİN.
...DÜŞMANIN ATTIĞI TAŞTAN , DOSTUN ATTIĞI GÜL AĞIR GELİR BANA...

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious