Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

sniffer XR-71

Başlatan tivos, 09 Mart 2010, 15:02:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alemdar

benden alınanı benim iznim olmadan yayınlamak paylaşmak yanlış hareket.sonra amacın ne ki.
millete devamını vermeyeceğin bir projeyi neden atıpta yemliyorsun . çok mu emeğin geçti merak ediyorum.
durduk yere bu kaşıntın neden. ben yayınlamak istesem yayınlardım ama ben bu olayı ticari gördüğüm için yayınlamadım.buradaki insanlarıda bu tarz olaylar ile rahatsız etmeye gerek yok.yaptığın arızanın işallah farkındasındır.

Linkback: Ynt: sniffer XR-71

YILDIRAY

Alıntı yapılan: alemdar - 31 Mart 2011, 15:34:43
benden alınanı benim iznim olmadan yayınlamak paylaşmak yanlış hareket.sonra amacın ne ki.
millete devamını vermeyeceğin bir projeyi neden atıpta yemliyorsun . çok mu emeğin geçti merak ediyorum.
durduk yere bu kaşıntın neden. ben yayınlamak istesem yayınlardım ama ben bu olayı ticari gördüğüm için yayınlamadım.buradaki insanlarıda bu tarz olaylar ile rahatsız etmeye gerek yok.yaptığın arızanın işallah farkındasındır.

alemdar sen sanki nerden aldın ki hep kopya devre yapıyoruz.yayınlansa ne olur ki delta pulse yi hemen hemen herkes yapıyor bilmeyen kalmadı.bunuda yayınla bari dua ederiz

alemdar

kardeş
birincisi nereden aldığım önemli değil
ikincisi burada daha önce yayınladım fakat evvelki yapraklarda bazı arkadaşların yazdıklarını okuduysan anlayacaksın ki değmez
insanlara iyilik yapmak ha kötülük yapmak.neden dersen işte iyilikten maraz doğar derler.
adamlara dedikki işte gerçek 71 bizi bir dövmedikleri kaldı. ben çok zamandır paylaşımı bıraktım artık para kazanmak için çalışıyorum.
anlayacağın bu cihaz ve diğer 2 model daha var
onlar ile ticari yane satışına odaklandım.Kimse kusura bakmasın parayı veren düdüğü çalar.tabi oda proje değil sadece cihaz.
herkese kolay gelsin

Mustafa-

Alıntı yapılan: alemdar - 31 Mart 2011, 21:22:05
kardeş
ikincisi burada daha önce yayınladım fakat evvelki yapraklarda bazı arkadaşların yazdıklarını okuduysan anlayacaksın ki değmez
insanlara iyilik yapmak ha kötülük yapmak.neden dersen işte iyilikten maraz doğar derler.
adamlara dedikki işte gerçek 71 bizi bir dövmedikleri kaldı. ben çok zamandır paylaşımı bıraktım artık para kazanmak için çalışıyorum.
onlar ile ticari yane satışına odaklandım.Kimse kusura bakmasın parayı veren düdüğü çalar.tabi oda proje değil sadece cihaz.
herkese kolay gelsin

orjinal eric foster alemdar xr-71 açık şeması linkte
http://www.dosya.tc/filess/ZeCOyp/xr-71.zip.html
01.04.2011

a.samet

Alıntı yapılan: M-usta-FA - 01 Nisan 2011, 15:29:30
kardeş
herkese kolay gelsin

01.04.2011
;D

gurdal

Alıntı yapılan: M-usta-FA - 01 Nisan 2011, 15:29:30
kardeş
herkese kolay gelsin

01.04.2011
:)
Amatör

MuHaRReM

yapacak arkadaşlara gerekli olan dosyaları ekledim başarılar
KULA BELA GELMEZ HAK YAZMADIKÇA HAK BELA VERMEZ KUL AZMADIKCA

durmaz

Arkadaşlar bununla uğraşmayın derim çünkü deltadan gözle görülür bir farkı yok.

YILDIRAY

normal delta ile aynı devre aşağı yukarı bununla uğraşmaya değmez

alemdar

kardeşler
sizleri tebrik ederim gerçekten çok muhteşem gözlemlemişsiniz.sizi defalarca tebrik ederim.

pro-TR

Alıntı yapılan: YILDIRAY - 03 Nisan 2011, 09:32:48
normal delta ile aynı devre aşağı yukarı bununla uğraşmaya değmez
bu devre ile deltanın yada piyasada çakma sniffer xr-71 in uzaktan yakından alakası yok, isterseniz resme dikkatli bakın 14 pinli kaç entegre var bunda, çakma snifferde 2 tane 4066 iki tanede 16 pinli 4538 ama bunda 8 tane 14 ve 16 pinli entegre var ben hala alakayı kuramadım sizde ki dikkatide tebrik ediyorum  ;D
Güzeli güzel yapan EDEBTİR,
Edeb güzeli sevmeye SEBEBTİR...

"Rufailer giyer pembe kırmızı
Tacının üstünde nurdan yıldızı
Evlatları tutar şişi ateşi, közü
Bülbül güle hayran ben de şeyhime"

Teknoloji13

xr71 deltadanmı clonlanmış delta pulse xr71 denmi clonlanmış.?

2x4066 veya 2x4538 olması deltanındamı çakma olduğunu gösterir.?

Kolaygelsin 
Doğru yazdım diye kızma!

Teknoloji13

delta veya xr71 de olsun tr1-tr2 vs.. noktalarının 3-4 tanesinin bir biri ile bağlantısı var bunlar kendi aralarında bağlı ya diğerleri? neden diğerleri var sizin düşünceniz nedir bu konuda.? bir de bazı transistörlerin beyz leri topraklanmış bazılarının beyz kollektörleri kısa devrede bırakılmış sebep nedir bu şekilde kullanmanın.

Teşekürler.
Doğru yazdım diye kızma!

alemdar

yaw
ustam neye güldüm demeden yapamayacağım
arkadaş birde buyraun demiş xr71 in dökümleri deyip vermiş gazı.
ben mustafa usyataya kısdım bu fotoyu yayınladı diye.fakat adam  neyse yayınladı sen bu resmi incelemeden bu dökümler aynısı diye yayınlıyorsun. şaka yapıyorsun sanırım. herkese kolaygelsin.
cihazın orjinalini satışa çıkarttık.almak istiyenler arayabilir.

Teknoloji13

Alemdar usta alemsin :D kim gaza geldi belli değil ;) devre ile ilgili biraz bilgi rica edebilirmiyim nedir ne değildir kaç liradır bobin bilgisi nedir vs...

Kolaygelsin.
Doğru yazdım diye kızma!

MuHaRReM

Alıntı yapılan: alemdar - 04 Nisan 2011, 12:54:40
yaw
ustam neye güldüm demeden yapamayacağım
arkadaş birde buyraun demiş xr71 in dökümleri deyip vermiş gazı.
ben mustafa usyataya kısdım bu fotoyu yayınladı diye.fakat adam  neyse yayınladı sen bu resmi incelemeden bu dökümler aynısı diye yayınlıyorsun. şaka yapıyorsun sanırım. herkese kolaygelsin.
cihazın orjinalini satışa çıkarttık.almak istiyenler arayabilir.

alemdar usta ayıp ediyosun sen kadar anlamıyorum elektronikten sadece pylaşım olsun belki arkadaşların işine yarar diye ekledim benim daha okul bitmedi yaş 17 kızmassın herhalde :D

alemdar

şaka olsun diye yazdım, her zaman ciddi olunmaz, genç kardeşlerimizi teşvik edeceğiz ama siz delta ile yola çıkın zaman neler getiri belli olmaz.

MuHaRReM

Alıntı yapılan: alemdar - 04 Nisan 2011, 17:57:25
şaka olsun diye yazdım, her zaman ciddi olunmaz, genç kardeşlerimizi teşvik edeceğiz ama siz delta ile yola çıkın zaman neler getiri belli olmaz.
ustam deltayı bitirdim gayet iyi çalışıyor ama insan farklı devrelerle uğraşmak isiyor

ali kaptan

bi kaç foto eklerseniz herkes faydalanır

alemdar

s.a
teknoloji demek gerçek 71 görme fırsatın oldu ama teşke bir fotosunu alsaydın . şimdi bizim verdiğimiz resmin ne derece doğru olduğu ortada.Geçen yazdıklarımız bir kenara biz du devreyi %90 oranında çalıştırdık son aşamada olabiliriz.alıcı katı çalışır durumda siyah kutuda 4-5 tane 4124 tr ve 5-6 adet direnç, birde ca 3140 var fakat sanırım bir entegrede hata var tam oarak oturtamadık yerine işallah onuda kısa zaman içerisinde yapabilirsek gerçek bir xr71 e kavuşmuş olacağız.işallah bunuda aşacağız olmazsa elimize bir tane daha düşene kadar bekleyeceğiz.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious