Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

T-R-Locator

Başlatan mutsuz4, 19 Ağustos 2007, 20:01:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

serkan2727

bu devre  ayrımlımı saygılarımla
Linkback: Ynt: T-R-Locator

Teknoloji13

Doğru yazdım diye kızma!

öğretmenkerem

meraba arkadaslar bu devrenın şeması pcb malzeme listesi var mı yukleyebılırmısınız sımdıden katkılarınızdan dolayı tesekkur ederım

pro-TR

Alıntı yapılan: öğretmenkerem - 20 Nisan 2011, 16:16:06
meraba arkadaslar bu devrenın şeması pcb malzeme listesi var mı yukleyebılırmısınız sımdıden katkılarınızdan dolayı tesekkur ederım

s.a.
usta bu devreyi yapmaya değmez, harcayacağın bobin teline yazık edersiniz, şayet hala şema pcb vs istiyorsanız belirtin akşam eve geçince buraya yükleyeyim.
Güzeli güzel yapan EDEBTİR,
Edeb güzeli sevmeye SEBEBTİR...

"Rufailer giyer pembe kırmızı
Tacının üstünde nurdan yıldızı
Evlatları tutar şişi ateşi, közü
Bülbül güle hayran ben de şeyhime"

öğretmenkerem

as allah razı olsun ama gotech rus sıtesı bunu ovmus ama ben sızı yakından takıp eden bırıyım pro tr arkadasım ve gorusunuz benım ıcın cok onemlı ayrıca ılgınıze de cok tesekkur ederım Allah askına bır onerıde bulunun oyleyse bu ozellıklere sahıp bır baska bır chaz soyleyın delta pulse 2 yı yapmıstım.

pro-TR

Alıntı yapılan: öğretmenkerem - 20 Nisan 2011, 16:46:16
as allah razı olsun ama gotech rus sıtesı bunu ovmus ama ben sızı yakından takıp eden bırıyım pro tr arkadasım ve gorusunuz benım ıcın cok onemlı ayrıca ılgınıze de cok tesekkur ederım Allah askına bır onerıde bulunun oyleyse bu ozellıklere sahıp bır baska bır chaz soyleyın delta pulse 2 yı yapmıstım.

peki ustam dp2 den bir verim mi alamadınız, yani sıkıntı nedir?

öğretmenkerem

delta pulsedeki sıkıntı benden kaynaklı arazıde benı cok yordu bır her turlu ayarlamayı yaptım mınerallı toprakta ıllakı ötüyor bende eşmey basladım ama nafıle yuzde  70 bos yere otmus buldugum sadece bırkac demır parcası ıdı ben derıne nufuz eden bır alet arıyorum
herseye otmesın tektekcılık degıl amacım cunku arazı el degmemıs ve kesın derınde bır yerde bıseyler var gıbıme gelıyor

UNIQUE - TA5DF

Alıntı yapılan: pro-TR - 20 Nisan 2011, 16:19:53
Alıntı yapılan: öğretmenkerem - 20 Nisan 2011, 16:16:06

s.a.
usta bu devreyi yapmaya değmez, harcayacağın bobin teline yazık edersiniz, şayet hala şema pcb vs istiyorsanız belirtin akşam eve geçince buraya yükleyeyim.

ustam sen yinede yükle arşivde bulunsun. arşiv 30 gb olmuş bu da olsun göz çıkarmaz.
TA5DF

Mustafa-

selami usta birtane dijital t-r localator yapalım gönlümüz şenlensin.... ;)

zorro

sayın mustafa usta dijital tr locator ü senin yapabileceğine inanıyorum VLF sistemleri başarı ile yapıyorsun bekliyoruz saygılar

pro-TR

Alıntı yapılan: zorro - 19 Nisan 2012, 03:36:18
sayın mustafa usta dijital tr locator ü senin yapabileceğine inanıyorum VLF sistemleri başarı ile yapıyorsun bekliyoruz saygılar

katılıyorum, mustafa ustanın bastığı ve dizdiği pcb ler fabrikasyon ayarında, genellikle yapıp denediği devreler iyi, kötü çalışıyor tabi burada iyi kötüden kastım devrenin kaabiliyetince, ne var ki mustafa ustamız biraz üşengeç, bunu yenebilse bize çok güzel devreler kazandıracak buna inanıyorum...

eqoder

arkadaşlar aşağıdaki linketi dedektöre ait  baskı devre ve şema mevcutmu acaba ?

Ayrıca bitmiş projeler için bu şekilde bir video hazırlanıp siteye konursa acemi arkadaşlar için çok yararlı olacağına inanıyorum..(yanlış anlamayın sadece öneri)
saygılar

onur600

slm projeyi yapan üniversitede hocaydı yanılmıyosam ve bu video hazırlanalı epey olmuştu...yaptığı tüm projeleri gerçekten başarılı takip etmekde fayda var....
LÜZUMSUZ İSE SÖNDÜR...

Delilik, şüphesiz aptallıktan daha iyidir...

eqoder

hoca olduğu belli evet anlatım ve bilgisi üst seviyede, olayı aşmış hocamız telsize dönüştürmüş :)  üstteki ilk videodaki alıcı vericiyi zannedersem bu telsizlere dönüştürmüş  yalnız ayrım olayını ve antenlerin yönlenmesini nasıl yaptı orası kendinde saklı heralde. ama helal olsun takit etmek lazım, bu tür cihazlara pek inanmadım ama eller kıpırdamadan antenler dönüyo hayret ettim.

Karadağ

Arkadaşlar bu kişi hoca falan değil. Daha önce defalarca bu videoları forumdan sildim. Tekrar siliyorum. Nedenini sormayın lütfen. Yapılan şeyleri buradan yazmak istemiyorum.

Saygılar
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

berreizeta

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious