Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

A_PULSE (deltaya rakip) derin ve ayrımlı pi dedektor

Başlatan asel38, 14 Ocak 2010, 01:16:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

poyraz2007

mammadm

no any one in this forum answer me?i am waiting to informations about this detector,
whats the depth of this detector and if i wanna to build that whats the schematics and pcb and ...?
best regards ???

Karadağ

insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

mammadm

hi kardag
please send me this video via mail
i cant download that altaught i use antifilters  because of the filtering in iran
best regards

mammadm

and my mail address :abi_mm_1900@yahoo.com
thanks

tounsi774

HI  ALL

PLEASE WHAT IS THE COMPOMENTS   (L2/L3)

THANK YOU

tounsi774

tounsi774

hi All

I changed the NE555 and the diodes but the same problem the 555 to warm I even made ​​a new plate is it still the same problem

I believe there is an error in the area of ​​555

thank you

best time

Tounsi

Karadağ

Hi,

Please could you attach a few photo for examination to your circuit. If we can examine the circuit from photos, maybe we can find your mistakes.

Best Regards.

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

tounsi774

tounsi774

HI KARADAG

THIS IS THE PICTURES OF A-PULSE2

THANK YOU FOR YOUR HELP

BEST REGARDS

TOUNSI

Karadağ

Hi,

is this your circuit? Asel write on this board.

Also, did you examine all of wires of your pcb? Because some wires see like disconnect. If there is no any problem about pcb you should examine according to schematic diagram.

Best regards.

Karadağ

Alıntı yapılan: mammadm - 23 Eylül 2010, 23:47:15
and my mail address :abi_mm_1900@yahoo.com
thanks

Hi,

this video is deleted by uploader. So I could not send you. I am sorry for this stuation.

Best Regards.

Arkadaşlar bu iki arkadaşa yardımcı olabilecek varsa sevinirim. biri yukarıdaki linkte olan videoyu istiyor diğeride devresi hakkında yardım. Ben bu devreyi yapmadığım için çok bişey diyemiyorum.

tounsi774

hi

the detector works but its detection and very low and it does not descrimination

thank you

best regards

T.

asel38

s.a
arkadaslar elimdeki dokümanları veriyorum ama elimde devre yok bir arkadaş aldı dahada yenisini yapmadım
neresinde ne vardı diye sorsanız emin olun hatırlamıyorum ne olur kusura kalmayın.

http://hotfile.com/dl/134043863/3b443d4/apulse2.rar.html

tounsi774

HI ASEL38

THANK YOU ASEL

PLEASE CAN SEND YOUR MAIL

benhania@yahoo.com

best regards

tounsi

pro-TR

Alıntı yapılan: tounsi774 - 02 Kasım 2011, 21:58:36
HI ASEL38

THANK YOU ASEL

benhania@yahoo.com

best regards

tounsi

ya arkadaşlar ingilizce bilen bir arkadaş sorsun kimmiş bu arkadaş nereliymiş? ne iş yaparmış? merak ettim doğrusu? benim maile de özel mesaj yazmış ama dilimiz olmadığından yardımcı olamadık. keşke aracı bir arkadaş olsa da yardımcı olsak.
Güzeli güzel yapan EDEBTİR,
Edeb güzeli sevmeye SEBEBTİR...

"Rufailer giyer pembe kırmızı
Tacının üstünde nurdan yıldızı
Evlatları tutar şişi ateşi, közü
Bülbül güle hayran ben de şeyhime"

mert

asel usta selam

verdiğin bilgiler için çok teşekkürler.  A pulse ait  en son dökümanları indiremiyorum.yardımcı olurmusun.

Kolay gelsin iyi çalışmalar

asel38

defineciii

Alıntı yapılan: pro-TR - 02 Kasım 2011, 23:26:18
Alıntı yapılan: tounsi774 - 02 Kasım 2011, 21:58:36
HI ASEL38

THANK YOU ASEL

benhania@yahoo.com

best regards

tounsi

ya arkadaşlar ingilizce bilen bir arkadaş sorsun kimmiş bu arkadaş nereliymiş? ne iş yaparmış? merak ettim doğrusu? benim maile de özel mesaj yazmış ama dilimiz olmadığından yardımcı olamadık. keşke aracı bir arkadaş olsa da yardımcı olsak.

:o selamı abı  bu arkadas kesın turktur....bu  sıtenın ıngılızcce versyonuda vardya  .....bulof yapıyo.. burası kurtlar vadısı  kım  nazif kım nebatı  bılemessın   usta   belkı  bu sozler bısey hatırlatır sana  abıyzımmm caktırma..durumu 

kolay gelsın

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious