Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

pi dedektör dökümanları hakkında yardım

Başlatan İspanyol, 27 Ekim 2009, 17:22:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

İspanyol

slm arkadaşlar pi dedektör yapmak istiyorum bana hangısını önerirsiniz  cıhaz bittikten sonra ayrım yapacagım ıcın baya  kararlı çalısması lazım  xr7 ve delta  arasındakı fark nedir  orjinal xr7 dökumanları varsa paylasırsa sevınırım  50 cm baslıga kac tur adsl kablosundan sarmam lazım   yanıtlarsanız sevınırım
Linkback: pi dedektör dökümanları hakkında yardım

simon46

xr-7 ile delta arasındaki fark yoktur.sadece delta biraz daha yüksek frekansla çalışır..Delta yapmak daha kolaydır.Deltayı yapmanızı tavsiye ederim..50x50 başlıkta cat5 24awg telinden 3 tur saracaksınız.kolay gelsin

İspanyol

tsk ederim simon bende  iyice arastırdım ve delta  uzerınde yogunlastım xr7 kucuk metallerı cok kısa mesafeden  alıyor buyuk kutle olarak derıne iniyor bir parca var onuda bulursam  ekranda ayırt yapacam deltaya cok pahalı oldugu ıcın alamıyorum eger ucuzunu bulursam ıkıncı el deltada ayrım yapmıs olacam tsk ederım bılgın ıcın

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious