Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

puls star-G

Başlatan mollax, 04 Ekim 2009, 21:53:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

asel38

mollax kardes eline saglık yalnız utu baskısı sencede ters olmamısmı duz baskı basılınca zaten ters doner. keske duzeltmelere karsı proteus dosyasıda olsa sakıncası yoksa
Linkback: Ynt: puls star-G

mollax

mollax

ben pdf dosyasını yaparken yanlış yapmış olabilirim,sizden arkadaşlar ricam pcb de eksik varsa hep beraber düzeltelim

asel38

ben biraz daha toparladım ama ıc ler u10  u11  u12  arası cok sıkıstı duzeltip tekrar upload ederim.
kopruleride olabildigince azaltmaya çalışacağım. ortadan keserek iki plaket halinde kullanılabilir soylediğimiz gibi 3 ayrı bolum halinde oldu kontrol kısmı analog kısmı ve besleme yalnız burada q 3 ve q 4 kısmıda analog kısma gecmesi lazım hele bir çalıstıralım kontrol kısmına elimde su an yazdıgım mikrokontrollu kısmı ekleyerek devreyide kuculturuz. bu arada MOLLAX sanada tesekkur ederim senin cabaların sayesinde olgunlasmaya basladı. bir yıldızlı proje başlatalım inşaallah bi kontrol et.

http://rapidshare.com/files/321810518/psg_2.rar

den indirebilirsiniz

mollax

asel kardeş link çalışmadı, yenilermisin

asel38

georgi.g.zhelev

МАRHABA COMSHULARS! ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА  2010!!   Има ли въпроси по PULS STAR -G?
     Успех при изработване на PS!

georgi.g.zhelev

[цитат автор georgi.g.zhelev връзка = = = тема 2198.msg18757 # msg18757 дата = 1262334571]
МАRHABA KOMSHULARS! 2010 ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Има ли въпроси по П.У.Л.С. STAR-G?
Успех при изработване на ОУ!
[/ Цитат]

mollax

asel kardeş çok hata veriyo proteus

mollax

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА GOSHO

mollax

GEORGİ KAK E İMA Lİ GRESHKİ V SHEMATA POCHVAM DA YA PRAVYA

mollax

biraz daha düzenleme yaptım

proteusta test ettim hiç hata vermedi
biraz büyük oldu ama olsun,bir çalışsın inanın çift taraflı pcb de yaparım
boyutu biraz daha küçültürüm

georgi.g.zhelev

Alıntı yapılan: mollax - 01 Ocak 2010, 16:36:22
GEORGİ KAK E İMA Lİ GRESHKİ V SHEMATA POCHVAM DA YA PRAVYA

mollax, не можах да открия грешки,ако има някоя ще я оправим .Първия път без грешки не може. На платката,кадето е IRF740 ,ПЪТЕЧКИТЕ ГИ НАПРАВИ 2 ПЪТИ ПО ШИРОКИ,от захранването (-,и GND) до IRF740 ,включително и  към   бобината.
                                                                                                                                          успех!

asel38

mollax proteus ta hata verdiğine bakma ben devreyi dizdim deniyorum devre calısıyor ayırdım da yapıyor fakat malzemelerin sahteliği kaçaklı bc ler den falan bir hayli bezdim ama su an hallettim pcb de hata yok sadece
devreyi maske sase kaplamalı yapmadım ve besleme hatlarından 100n süzgec kondansator atmadım  devre calıssında devamı kolay diye
su an hatası resetledigim zaman ledler sonuyor ama devre sessizleseceğine sesli hale geliyor ayarları 4053 u cıkararak yapıyorum sonra takıp sinyal geldikten sonra tekrar biraz ayar daha yapıyorum
ama georgi den çalısan devrenin bazı nokta ların degerlerini almamız gerekecek galiba
son şekli linkte
http://www.dosyaupload.net/download.php?file=38psg2.rar

asel38

mollax ayrıca senin semada sesin 555 entegresinin (u14) un 4 ve 8. bacakları gnd ye değil potun orta ucuna gidiyor

mollax

BLAGODARYA GEORGİ

mollax

evet asel kardeş şemada yanlış var,farkettim düzeltiriz

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious