Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

puls star-G

Başlatan mollax, 04 Ekim 2009, 21:53:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

georgi.g.zhelev

MOLLAX,какво става? До къде стигна, има ли успех?

УСПЕХ!
Linkback: Ynt: puls star-G

mollax

Georgi pulsstar e gotov no nastroykite ne mojah da gi napravya
na jelyazo e po 4uvstvitelen na nejelezni predmeti po malko 4uvstvitelen

georgi.g.zhelev

mollax,ти кой вариант правиш .PULS STAR -G или light ? Настройките съм ги описал на Геотеча,пиши каква чувствителност получи на звук (TARGET) и каква чувствителност получи пи дискриминация за желязо и цветни метали  с бобина 20см. Не трябва да има включен телевизор, смущения се получават. На вънка го пробвай ,като се оправи времето там работи без смущения. имай предвид ,че чувствителноста на дискриминатора на желязо е най голяма ,това е нормално! Пиши как е дискриминатора , отделя ли желязото от цветните. при мене алуминия го дава също като желязо,но това е по добре защото много от боклуците са алуминиеви(капачки от буркани и на някои бутилки и др. ) Ако имащ нужда от помощ пиши.
                                                                                                                                      УСПЕХ!

mollax

Zdravey Georgi.Tuka vremeto e mnogo studeno.kato se opravi vremeto 6te go probvam navın.dotogava sigurno i  light versiyata 6te e gotov.ot tova koeto napravih do sega nay mi haresa stabilnostta na PULS-G.
ne e kato deltapuls.deltapuls nemoje da se nastroyva na praga na zvuka stabilno sled vreme tryabva pak da go nastroyvaş pri puls-G ne etaka

georgi.g.zhelev

molax, дискриминатора как работи, колко сантиметра чувствителност получи с 20 см бобина ,на схемата си сложил паралелно на бобината 1к ,така работи ли стабилно. мисля ,че трябва да е 200...300 ома . ASSEL 38 какво направи,не мога да разбера.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious