Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

CHANCE YAPMAK İSTİYORUM

Başlatan magicstorm1, 02 Ekim 2009, 20:24:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mustafa-

farklı bir bobinle yapılmış test vidyosu
[youtube=560,345][/youtube]
Linkback: Ynt: CHANCE YAPMAK İSTİYORUM

şimal

arkadaşlar bu chance in mesafe tek parada kaç cm veya maximum derinlik kaç cm ayrımı nasıl ben bu sıralar siteye giremediğim için kaçırmışım geçmiş yazılardada göremedim yapan arkadaşlar bi cevap verirse sevinirim

dimboz

S.A arkadaşlar ben ekteki pcb yi bastım ama yerleşim planı yok elinde olan varsa gönderbilirmi acaba. mustafa ustanın bastığı pcb benim bastığım ama adamların verdiği ile mustafa ustanın yaptığı farklı onu arıyorum ama yok yardımcı olan olursa çok sevinirim.
!!__Nefis üç köşeli dikendir, ne türlü koysan batar.__!!

dimboz

MOLLAX usta çok teşekkurler çok sağolasın beni çok mutlu ettin.
!!__Nefis üç köşeli dikendir, ne türlü koysan batar.__!!

Mustafa-

kripto55

bu pdf de baya bilgiler mevcut. çizimler sema v.s

koyuntepeli22

bu başlık nasıl bir başlık ?

Zaman çalsa da birşeyleri bizden
Bize kalan bir vefa, bir selam
Birde güzel dostluktur...

serkan2727

slm ustalar  bu  devre çalışıyormu  ayrım  varmı-birde  mustafa  usta   bu  yayaınladığın  pcb  yi  denedinmi  saygılar

elc

Slm;
çok önceden yapmıştım mesafe düşük 1 tl 22 cm kadardı  ayrım iyi değil tuğlalarda sıkıntılı idi örneğin aynı yerde birkaç farklı eski tuğla parçaları var birinin üstüne gelip sıfırlayınca artık o nu görmüyordu fakat farklı tuğla parçalarına yine ötüyordu ses ile ayrım yapılmaya çalışılmış fakat iyi olmamış küçük çaplı işler için amatör olarak kullanmak için yapılabilir onun dışında zaman harcamaya değmez.
"Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu?" Zümer Suresi - 8-9

serkan2727

elc  yapamadın   cihaza  kötü  deme-bu  cihaz  süper  ayrım  çok  net

elc

serkan2727  bu cihaz ile ben çok  uğraştım sadece masa üstünde denemedim arazidede bununla çok zaman harcadım
siz çok iyi diyorsunuz anlaşılan bu cihazı yapmışsınız arazide bazı örnek  videolar çekip paylaşın arkadaşlarda görsün cihazın kalitesini masa üstü testinede gerek yok

yukardaki yorumumun tamamen arkasındayım çünkü bizzat denemelerimden çıkan sonuçlar onlar
"Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu?" Zümer Suresi - 8-9

Kürşat

Herkes işini yapsın.
Bildiğin şeyleri de unut ki her düşünceyi hazmedebil.
Arkadada gözlerim var ama umursamıyacak kadar eğitimim var şükür

mehdi06

Alıntı yapılan: Kürşat - 28 Ekim 2017, 22:12:57
bu 2s dökümanlarımı

hayır değil bu change pi diye farklı bir makinenin dökümanları

ozoz_xba

Sayin M-usta-fa zip dosyasinin icinde hex dosyasini goremedim.yoksada yukleyebilir misiniz.
Simdiden tesekurler

Victory41

Extreme Burner programı ve Usbasb ile Atmega8 i yüklemek istiyorum fakat sigorta ayarlarını nasıl yapmam gerekiyor ? Yoksa işlemci çöp oluyor sigorta yüzünden...
özel mesajda reklam yasaktır

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious