Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

deltaya 1x1 başlık

Başlatan çırak, 14 Temmuz 2009, 16:59:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

çırak

slm arkadaşlar delta pulseyi sayenisde yaptım 1x1 başlık yapmak istiyorum adsl kablosundan kaç damarlı ve ölçüleri ne olmalı sayenizde bunuda yapıcam inşallah yardımcı olursanız sevinirim kolaygelsin
Linkback: deltaya 1x1 başlık

canbay

selamlar

bu konu dp başlığı altında bir çok yerde geçiyor. 1m2 başlık için tek tur adsl kablosu kullanın.

çırak

Alıntı yapılan: canbay - 15 Temmuz 2009, 12:28:14
selamlar

bu konu dp başlığı altında bir çok yerde geçiyor. 1m2 başlık için tek tur adsl kablosu kullanın.

sagol abi ALLAH RAZIOLSUN ama bulamadım valla kafam karıştı sagol yineden

Uykusuz

Merhaba

Hadi gelin bobin saralım adlı başlıkta küçük bobin sarımını anlatmaya çalışmıştım. Büyük bobinin tek farkı yuvarlak olmaması  :)

çırak

slm ALLAHRAZIOLSUN uykusuz hocam ama tek kafam kaçtur olacak adsl kablosundan birde yine aynı ohm   olacak kimse cevap vermedi öle yarım kaldı :( lütfen yardımcı olun yapayım sayenizde şu başlıgı ALLAHA EMANET OLUN

ademsu

çırak kardeşim delta  3 ile 3.4 om arası gayet iyi çalışıyor senin yapman gereken tur sayını omaja göre ayarlıyacan ben sarmadım ama sargın  tek damar 8 tur . adsl kablosu ilede 1 tur saracan  o zaman 3 ile 3.5 om cıkar sargın.   bazı konularda mantık işini kullanın devreye zarar vermez kısa devre olmadıkca başarılar...;)

çırak

ALLAHRAZIOLSUN sagol ustam

çırak

SLM arkadaşlar 1x1 başlık yaptım ads le kablosundan tek tur cihaz sapıttı tencereyi 20cm aldı neden? dir   sizin dediginiz gibi yaptım arkadaşlar adsl 8 kablolu  1 tur ltf yardımcı olun

aykurtelektronik

arkadaşım adsl kablosu ile boşuna uğraşma olmaz bütün adsl kabloları adi çin malıdır içinde demir ve bakır karışıktır uğraşma boşuna olmaz emaye bobin teli al ama kalın olacak şunu unutma 3.5 ohm ile 4 ohm arası denk getireceksin bobin telini ama telin 0.50 olacak  o arada omajın 3.5 ile 4 ohm arasında yap sonuç alırsın başka türlü hiç uğraşma sonuç alamazssın saygılar sevgiler

çırak

Alıntı yapılan: aykurtelektronik - 22 Temmuz 2009, 14:18:39
arkadaşım adsl kablosu ile boşuna uğraşma olmaz bütün adsl kabloları adi çin malıdır içinde demir ve bakır karışıktır uğraşma boşuna olmaz emaye bobin teli al ama kalın olacak şunu unutma 3.5 ohm ile 4 ohm arası denk getireceksin bobin telini ama telin 0.50 olacak  o arada omajın 3.5 ile 4 ohm arasında yap sonuç alırsın başka türlü hiç uğraşma sonuç alamazssın saygılar sevgiler

slm ALLAHRAZIOLSUN sagol varol ustam

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious