Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

HAMMERHEAD BOBİN YAPIMI HAKKINDA YARDIMCI OLURMUSUNUZ ?

Başlatan mertgor89, 24 Haziran 2009, 01:50:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mertgor89

hammerhead bobin yapımında en ideal başlığın sarım saysı, omajı ve çap bilgilerini yazarsanız sevinirim.

Linkback: HAMMERHEAD BOBİN YAPIMI HAKKINDA YARDIMCI OLURMUSUNUZ ?

canbay

selamlar

site içi aramayı kullanarak bu bilgilere ulaşabilirsin. 30cm çapta 3 tur adsl kablosundan yapabilirsiniz...

mertgor89

canbay

selamlar

ben bu cihazı yapmadım ama kaliteli bir adsl kablosu kullanmanı tavsiye ederim. mesela sımensin cat-5 kablosunu kullanabilirsin.30 cm çapta 3 tur 2.5-3 ohm civarı olması lazım.

aykurtelektronik

başlık yaparken şunuda asla unutmayın asıl en iyi sonuç bu şekilde alınıyor aliminyum folyo sacaksın başlıklara iki taraftan sarıyordun ama birleştirme yok kesinlikle birleştirmiyorsun ve sardığın folyoyu şase ile birleştiriyorsun kalite sonuç alırsınız saygılar sevgiler

remzi50

25-30 cm capinda 0.4 mm den 0.8 mm tel kalinligina kadar 25-30 tur arasi cok cesitli basliklar denedim ama cok bi fark goremedim.Ideal baslik degilde ideal sondurme drenci vede guzel bir ayarlama olmasi lazim sonra super bir cihaza donusuyor.Yalniz bol bol civi toplatiyor  :)

Dp ye gore supurmesi son derece hizli.R42 vede R46 potlarini farkli yerlerde durdurarak resetle algilama mesafesini test et.Bazan cihaz hicbir sey algilamazken bazi yerlerde cok super algilama oluyor.Bunu belli bir sure kullanimdan sonra anlayacaginiza eminim.

Kisa zaman icinde bir cok vlf dedektor yapma sansim oldu eldorado,tgsl,silver sabre gibi hic biride yerden kalkmiyor,basligin cok guzel sabitlenmesi lazim yada uzerine beton filan dokulmesi lazim heralde  :D algilama cok guzel ayrim cok guzel ama is topraga geldimi bozuluyor.Vlf cihazlar derin aramalar icin degilde para kolleksiyonu yapanlar icin guzel cihazlar.Hepside yuzeyde arama yapiyor.

Bundan sonra ayrimli bir pi projesi olmadigi surece dedektor yapmayacagim heralde.

Bu arada metal arama isi bayagi zevkli bir seymis,herkese tavsiye ederim.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious