Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

dbp1020

Başlatan by_karizma, 08 Haziran 2009, 22:29:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

YILDIRAY

belli zaten yapdığın devreden çalışmamış şimdi ahkam kesiyorsun. :P o kadar biyordun da niye çaılştıramadın peki
Linkback: Ynt: dbp1020

çanaf

sevgili rayman selamlar siz bu yerleşimi neye göre yaptınız?Bu foto ancak aynalı ve ters dizilirse böyle çıkar normal dizmiş olsanız bile ayna foto çekmeden böyle resmedemezsiniz. Ayrıca bu devre sn simon46 kardeşinde söylediği gibi çok çok stabil ve güzel çalışan birdevredir.Özellikle 60cm üzeri antenlerle.

rayman

Çanaf vede yıldıray siz neyden bahsediyorsunuz ???? Yıldıray sen kandıradasın sana delta konusunda çok yardımcı olmak istedim ekledim msne mailde attım bana cevap bile vermedin bile dedim Kandıralı gene yaptı yapacağını :D Siz beni nasıl anladınız bilmiyorum ama sizde gariban kalmayın bilgiden anlatayım nasıl yaptığımı , bu dbp2010 yani sniffer xr 7 olan cihaz pcbsini güzel şekilde bulmuştum hemen yaptım fakat malzemeler sığmıyordu plaket ufaktı ona nazaran yaptım , sonrası ortada ikinci katmanda olan kartı çok hassas bir şekilde yapmıştım yolları çok inceydi sökmeye sökemessin hata nerede diye arama şansın yok kurnazızya çalışacak dedim mutlaka artı devrede hata olmasa bile entegre soketi sevmesemde kullanıyorum bunlar bütün aletlerin düşmanı kaç kişinin kartını kurtardım öyle haberiniz yok :D Yani anlayacağınız ben bu kartı yaparken lehimlerini bile sökemedim yollar ütüden berbar çıktı inanmayana kırdığım kartın parçalarını göndereyim okarta nasıl işçilik yapıldığınıda görün :D Eğer sizlerinde sıkıntılı kartlarınız nebileyim aklınıza gelebilecek her.gi bir elektronik cihaz neyse severek yapayım yada bilgi vereyim hakkında olurmu !!!! Bu yüzden sizden ricam benim adım altında böyle saçma sapan bana bilgiyi bırak ne tartışacağımızdan haberiniz olmayan konuları açmayın size teşkkürü bile boç bilirim :D He varsa güzel pcbsi bu devrenin stabilitesini bende biliyorum hemen yapayım videoda çekeyim hatttta ses çıkışı yerinede horozu öttüreyim nedersiniz :D:D:D:D
Haklıysan korkma. HAK seni korur....

YILDIRAY

rayman kardeşim bana çamur atıyorsun bir 555cn nedir diye sordum. sende bilmiyorsan bırak bu işi yani aradaki farkı öğrenmek suç mu.bende bayağıdan beri uğraşıyorum hiç bilgim olmadığı halde yapmaya çalışıyordum şuan bayağı kendimi aşdım şemaya bakarak parçaları dize biliyorum.daha önce denemelerde lf358n ile lf358p arasında 20cm bir fark olduğunu fark eddim bu yüzden soruyordum.yani suç bende ise özür dilerim.

rayman

tamamam sorunn yokk ısı değerleri farklı sadece odediğin ancak 7555 olunca cmos olur okey

rayman

dbp2010 nun pcbsi yokmu yeşil maskeli yaptıracağım en sağlam baskıdan isteyen olursa onada verebilirim ama pcbye ulaşamadım benn

mustafa_ozcan

2010 na mod yapan varmı ben yaptım r12 40.7k lık direnci 75k yaptım alıcı ofseti iptal ettim daha kararlı oldu

rayman

mustafa beyy bana bunun baskısı pcbsi lazımm proteusta yada her.gi birr formatta dediğim gibi bunu yeşill maskei yaptıracağım poxiye hata oranını sıfıra indirmek için sizede yaptırırız yeterki baskı devreyi verinn bana

pro-TR

Alıntı yapılan: rayman - 10 Haziran 2010, 11:36:45
ben budevreyi yaptım çalışmıyor resimide burada uğraşmak gerekli malzeme sıkıntısı var test point noktaları var gerçi ama osilaskopumuz yok bu devreyi yapan çalıştıran oldumu hiç ( orjinalinden bahsediyorum ) [IMG]http://img529.imageshack.us/img529/5877/nmnbm.th.jpg[/img]

s.a.
usta devreyi ters basmışsın bence, bu hali ile çalışırmı bilmem
Güzeli güzel yapan EDEBTİR,
Edeb güzeli sevmeye SEBEBTİR...

"Rufailer giyer pembe kırmızı
Tacının üstünde nurdan yıldızı
Evlatları tutar şişi ateşi, közü
Bülbül güle hayran ben de şeyhime"

pro-TR

pardon başlığı farketmemişim, ben bu devreyi dbp2010 sanmıştım. dbp1020 diye bir devre varsa onu bilmiyorum.

pro-TR

Alıntı yapılan: mustafa_ozcan - 15 Haziran 2010, 16:51:39
2010 na mod yapan varmı ben yaptım r12 40.7k lık direnci 75k yaptım alıcı ofseti iptal ettim daha kararlı oldu

alıcıda ki 357 nin off-setini iptal ettim demişsiniz usta, demek ki siz doğru söndürme direncini takmışsınız ki o trimpot gereksiz olmuş...

alemdar

biz kendimiz fabrikasyon kalitesinde yapıyoruz
http://www.teknolojiekibi.com/yeni/index.php?topic=2609.0
bu linkteki pro-tr ustanın yöntemi ile sizede öneririm...
dilerseniz devrenin yollarını sıvı lehim ve ısı tabancası kullanarak kalınlaştıp çok sağlam hale getirebilirsiniz...

rayman

işte çalışma budurr çokk başarılı olmuşş kartından mutlaka istiyorum

mustafa_ozcan

çok güzel olmuş alemdar usta rayman bu devrenin pcbsini yapmaya üşeniyor galiba sen bir tane yollada define aramaya gitsin...

rayman

yokk yapacağımm istersenn benn sana define vereyim yeterkii dedektör yapmaa herr dedektörüde yapmam benn incelerim bukonuda amatör hiçbir konuda amatör çalışma yapmam kolayy gelsin sana

mustafa_ozcan

rayman bu topicde alemdar usta nın burda yayınlayıp yaptığı devreyi kötülemişsin
http://www.teknolojiekibi.com/yeni/index.php?topic=2625.0

rayman

olinkteki kartları benn takass için koydum sniffer xr7nin orjinali ilee takas etmek için alemdar ustanın yaptığı orjinal xr7 değil ruslar üstünde uğraşmış ben orjinalini yapmak istiyorum

rayman

orjinal pcbi buldum ama ufak biraz büyütmek gerekiyor

http://www.dosya.tc/meAPIQ/2010.zip.html

mustafa_ozcan

yayınladığın dosyada expresspcb dosyası var yeşil maskeli orj. pcb yaptırabilirsin...

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious