Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

clone pı dedektör

Başlatan cengo, 12 Ağustos 2007, 22:45:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cihan19

slm MCP3201 analog digital çeviricidir kardeş 12 bitlik bir çevirme işlemi yapar 2.volt ile 5 volt dc arasında çalışmaktadır.buda datasheeti buyur kardeş iyi çalışmalar.
http://rapidshare.com/files/213434917/21290c.pdf.html
Linkback: Ynt: clone pı dedektör
ENDUSTRİYEL ELEKTRONİK FETHİYE

serkan2727

slm ustalar  bu  clone  pi m de  ayrım  ii mi   1 merte  başlıkla  ayırırmı saygılarımla

huseyin05

http://hotfile.com/dl/125922415/564df78/clonepiavr_asm_ve_hex_kodlar.rar.html arkadaşlar ilgilenenler için açık asm kodu ve hex kodu clone pi avr için diğer dedektör devreleri "clonepi-change-clonep-idovod-clonepi-w "için geliştirebilir açık kodlar ve hex kodu ve değişik dedektörler için www.md4u.ru ilgilenenler için.

huseyin05

Arkadaşlar birde önemli bilgi vermek istiyorum adamlar projeleri açık kodları ile sunuyorlar. Geliştirilebilmesi için yapılacak birçok uygulama yapılabilir donanımsal olarak bence bobin endünktansı ve omajı, sönümlendirme direnci ve kondansatör değeri çok önemli bobin kullanımı dc voltaj için çok önemli ve krıtik uygulamadır. En çok dikkat etmemiz gereken kısım devre yeni tasarlanmış olsa bile kullanılan malzemelerin birebir uyumlu olması veya karşılık eşdeğer bir malzeme kullanıldığında dikkat edilmesi gerekmek'tedir. Örneğin tesoro eldorado dedektör devresinde bc182l "low-noise - düşük gürültülü" npn "bc214 pnp karşılıkları bc184l npn- bc416l pnp bu transistörleri denedinizmi veya muadil olan ama önemle low-noise olması birde tx-rx katında aynı op-amp dual" yani çift'li omamp bana kalırsa iki ayrı durum için "sinyal gönderme ve sinyal alma durumu" bunun daha stabil olması için birbirinden ayrı opamp birde sıfırlama yapılması daha uygundur trimpot ile ne5534 gibi goldscan IV devresinde olduğu gibi belki hatalı düşünmüş olabilirim. Ama ben bahsettiğim transistörler için deltupulse dedektörde bu transistörleri kullandığımda daha kararlı çalıştığını farkettim dirençler %1 toleranslı olmalı ve kondansatörlerde uygun yani kutupsuz daha doğrusu frekans değerine uygun seçilmeli bakın ondan sonra devre nasıl çalışacak. Şunuda belirtmeliyim ben birçok dedektör için yeni kart çizimi yaptım fakat tam olarak deneyemediğim için ekleyemiyorum "goldscan IV-xr71 yeni çizim yaptım clonepi dovod veya diğerleri önemli olan tam sonuç alabildiğim devreyi sunmak isterim.Kolay gelsin dileklerimle....

huseyin05

http://hotfile.com/dl/125926586/4292005/atmel_programlama_kartlar_ve_programlama_dersleri.rar.html arkadaşlar atmel programlama kartları ve programlama dersleri ile ilgili dökümanlar yeniden ekledim. Link yenilenmiş'tir. Linklerin yenilenmesi için arkadaşlardan rica ediyorum benim gönderdiğim dökümanları indirenler link yenilenmesi için hotfıle yeniden dosya eklerseniz sevinirim.Saygılar...

huseyin05

Arkadaşlar ponprog programlama kartı üzerinde "U5" soketine atmega32 mikrodenetleyicisi takılarak programlanabiliyor. "Jump2" jumper'ı uygun olarak ayarlamalısınız ve ponyprog ile atmega32 seçilmeli birde kartı yapanlar rs232 kablo bağlantısına dikkat etmelidir. Sorun genelde iletişim kablosundan kaynaklanıyor veya devreden kaynaklanabilir. Kullanılan birçok  atmel mikrodenetleyicisi programlanabilir normal programlamadan sonra security "güvenlik" ve configuration "konfigürasyon" ayarları seçilerek projeye uygun olarak yeniden yazdırılmalı'dır.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious