Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

ANKARA ETİMESGUT ULAŞTIRMA ASKERE GİDİYORUM

Başlatan cihan19, 12 Mayıs 2009, 15:26:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Uykusuz

Hayırlı teskereler cihan

Allah hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin.
Linkback: Ynt: ANKARA ETİMESGUT ULAŞTIRMA ASKERE GİDİYORUM

cihan19

saol uykusuz kardeş sanada projelerinde işlerinde başarılar diliyorum  iyi şeyler yaparsın inşallah iyi günler
ENDUSTRİYEL ELEKTRONİK FETHİYE

hundai

askerlikte disiplin  heryerde aynı ama mesleğini kesinlikle gizleme faydası olur 

olsun yaz nekadar berbatsa kış onun iki katı  su akarken donan bir memleket :)  :)  ama heryer vatanımız allah hayırlı teskereler nasip eylesin allah kazabela vermesin 

cihan19

amin hundai kardeş k.i.b

cihan19

arkadaşlar silusu aldım silusta bu yazıyo ZH.BRL.OK.VE. EĞT.TÜM.K.LIĞI-ETİMESGUT ANKARA
SINIFI:K.K.K/ULAŞTIRMA
ÖZELLİK:(SÜR-102) ZPT.SÜR.ER NEDİR BİLEN VARMI?

Avci26

Eğer yanlışım yoksa ;

ZPT: Zırhlı piyade Taşıyıcı
Sür: Sürücü
Er : Er
Kara Kuvvetleri Komutanlığına bağlı ZPT sürücü er eğitimi üzerine bir bölüğe gideceksin, geniş bir dağıtım alanı var. Bazı yönlerden şanslısın. Hayırlısı olsun kardeşim, bizim alayda sürücü eğitimi veren bölük vardı, ben kayıt kabuldede görevliydim gelen acemilerin kayıtlarını yapıyordum iyi biliyorum sürücü eğitimine gelenlerin çoğunluğu düzgün çocuklardı.

cihan19

saol avci kardeş k.i.b ayın 26tısında gidiyorum 27 sinde teslim olcam hekese iyi çalışmalar.kalın sağlıcakla.

blackegon

Hadi kardeş Hayırlı teşkereler İnş. Hayırlısıyla Bitirip askerliği tekrar yanımıza gelirsin...

Allaha Emanet Ol ...

Avci26

Dalgınlıkla piyade taşıyıcı yazmışım personel olacaktı, ZPT zırhlı personel taşıyıcı'nın kısaltılmışı... Kendine iyi bak......

cihan19

saolun arkadaşlar hepiniz k.i.b allaha emanet olun iyi çalışmalar.

remzi

Kardeşim Hayırlı teskereler. Askerlik güzel canını sıkma...
Bende dün aldım teskereyi...

cihan19

oo güzel hayırlı olsun sivilde başarılar.

Avci26

Remzi kardeş teskeren hayırlı olsun, hoşgeldin aramıza. Bayrak nöbeti cihan kardeşte, hayırlısı ile gidip gelecek dualarımız onunla....

cihan19

evt nöbeti ben devralıyorum allah nasip ederse ayın 26 sında herkese görüşemezsek iiyi  çalışmalar ALLAHA emanet olun k.i.b

cihan19

slm arkadaşlar kendinize çok çok iyi bakın ALLAHA emanetolun akşam gidiyorum 10da bybybybybyb teknoloji ekibi :(:(:(:(:(:( :-[ :-[ :-[

ExCaLy

cihan19

slm arkadaşlar nasılsınız iyimisiniz umarım iyisinizdir 8yada 9 ağustosta dağıtımım var. sonunda kurtulacam şu zırhlı birliklerden 2.2.2 de idim 1 ay 2.alayda kaldım şu anda 1.1.4  burdada1kusur ayoluyo artık.    1.alaydan dağıtıma gidicem 75 günü tamamlayıp kurtuluyorum şu lanet  yerden .erzincana gidicem usta birliğimi orda tamamlıcam ALLAH nasip ederse çalışmalarınızda başarılar
İSTİKAMET K.K LOJİSTİK KOMUTANLIĞI BAKIM KOMUTANLIĞI 53.BAKIM MERKEZİ KOMUTANLIĞI ERZİNCAN ALLAHA emanet olun

Karadağ

Allah kolaylık versin inşallah hayırlısı ile tmamlayıp gelirsin.
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

Uykusuz

cihan19

AMİN karadağ ve uykusuz kardeşim k.i.b işlerinizde başarılar iyi çalışmalar.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious