Haberler:

Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.

Ana Menü

lütfen yardım edin

Başlatan mustafakilic, 05 Ocak 2009, 21:41:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mustafakilic

Merhaba arkadaşlar ben lise sona giden bir elektronik öğrencisiyim sizden yardım istediğim konu ise
bir sıradan usb webcam ı kablosuz yapa bilirmiyiz yani bir alıcı ve verici devresi yaparak alıcı devresi yine bilgisayara bağlanacak şekilde. Bunun araştırmasını yaptım fakat bişey bulamadım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
Linkback: lütfen yardım edin

mutsuz4

slm mustafa dediğin devre yapılır fakat baya ugras gerektirir gitti gidiyorda spy cam diye arattır 40 ytl ye 25 metre yayın yapabilen cam lar var ... tabi pc nde de tv kartın olması gerekiyor yada dvr kart..
[move](BiLGi PaYLaŞıLDıKÇa ÇoĞaLıR)[/move]
                        J@F

ercan

bu iş usb ye takılan 8-10 ytl ye satılan bluetooth gibi bir şeyle yapılması mümkün olamazmı alıcı hazır ama verici webcama nasıl takılır bilemem

remzi50

vericiyide bilgisayara baglayarak bu isi yapabilirsin.Yapman gereken iki tane kalblosuz ag adaptoru almak.aktif webcam programi ile webcami ipcamerasi gibi kullanabilirsin.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious