Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

protel dxp 2004 ün kullanma klavuzu olan varmı?

Başlatan cihan19, 19 Aralık 2008, 13:03:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cihan19

slm arkadaşlar elinde protel dxp 2004 ün kullanma klavuzu varmı türkçe olan bu sayfaya upload ederse sevinirim
Linkback: protel dxp 2004 ün kullanma klavuzu olan varmı?
ENDUSTRİYEL ELEKTRONİK FETHİYE

Uykusuz

Merhaba,

DXP'nin var mı bilmiyorum fakat protel99'un var. Dxp ile benzer sadece menülerin yerleri değişik. İsterseniz gönderebilirim.

cihan19

uykusuz hocam gönderirse buraya eklersen sevinirim

cihan19

uykusuz hocam bi el atsan protelin kullnma klavuzuna

Uykusuz

Merhaba, Protel 99 türkçe kullanım kılavuzu:

Saygılar

cihan19

saol uykusuz hocam iyi çalışmalar.birde bu protelin daha üst versiyonu var bende onun kullanma klavuzunu bulamadım sanırım protel 2004 bunun kullanma klavuzunu nette bulamadım varmı bi bilgin?

Uykusuz

Ben dxp nin türkçe kullanma kılavuzu yok diye biliyorum. fakat bu kılavuz da işinizi görür. yaklaşık olarak aynı çünkü. ben dxp kullanıyorum takıldığınız yerlerde buradan yardımcı olmaya çalışırım. saygılar

cihan19

Uykusuz

şematiklerdeki footprintleri belirleyip yeni bir pcb dosyası açın. şematik ve pcb dosyasını yeni bir pcb project oluşturun ve bu projenin içine taşıyın. bunları yaptıktan sonra design menüsündeki update pcb aktif olacaktır. buraya tıklayarak aktarımı gerçekleştirebilirsiniz.

cihan19

ben 3deye kadar yapıyorum ve sorunum  baskı devre şeklinde çıktıyı nasıl alcam aslında buydu anlatmak istediğim bunu nasıl yaparım.

Uykusuz

99 un kullanım kılavuzunda yazdırma ayarları varsa onları okuyun oranın menüsü dxp ile hemen hemen aynı. ilk önce oradakileri inceleyin ve deneyin. olmadı yapamadığınız yerleri yazın buradan yardımcı olalım. tam olarak ne yazdırırken ne yapamadığınızı falan belirtin ona göre yardımcı olalım mesela alt yolu kapatamıorum veya malzeme şekilleri görünsün istemiyorum gibi...

cihan19

tamam saol biraz uğraşayım kolay gelsin başarılar.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious