Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

projeksiyon lambası

Başlatan dekoratör, 11 Aralık 2008, 01:01:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dekoratör

merhaba istanbul gibi büyük şehirlerde yaşayan arkadaşlardan bir ricam olacak bu projeksiyonlarda kullanılan lambaların muadil olarak sadece içindeki lambası bulunuyormuş yani reflektörsüz olarak. ama ben bir türlü satıcılarına ulaşamadım. sirkeci civarında uzakdoğu üretimi olanları varmış fiyatıda makulmüş bu konuda bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum. internetten bulamadım malum ingilizce olayı. istanbulda bir firma var tam olarak benim kastettiğim işi yapıyor ama onların istediği rakamı vermektense orjinalini almak daha mantıklı 300 -400 lira istiyorlar orjinalide 450-500 zaten. aradığım lamba '' 200watt nsh '' sadece çıplak olarak fitil dedikleri yanan kısım reflektörsüz..  saygılar...
Linkback: projeksiyon lambası
Biz Türkler, tarih boyunca hürriyet ve istiklal timsali olmuş bir milletiz.
Tam bağımsızlık denildiği zaman, doğal, siyasal, mali, adli, askeri, kültürel ve her alanda tam bağımsızlık anlaşılır.
Bağımsızlıktan yoksun bir ulus, uygar insanlık karşısında uşak olmaktan kurtulamaz.(M.Kemal ATATÜRK)

Karadağ

Banada lazım olmuştu benzer bişey ama türkiyede ancak orjinalini bulabilmiştim. Yurtdışında 10 da birine vardı ama....
insanlar sizi eskisi gibi kullanmadıklarında değiştiğinizi söylerler...

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini sanırlar.

Kamburlar ülkesinde sırtı düze sakat denir.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious