Haberler:

[move]Türkiye'nin Elektronik ve Metal Dedektörlerini Buluşturan İlk Sitesi Teknoloji Ekibi'ne Hoş Geldiniz.[/move]

Ana Menü

youtube deki dedektör testleri

Başlatan emekli AMCA, 30 Kasım 2008, 18:40:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emekli AMCA

arkadaşlar  youtube deki Norfolk Wolf adlı dedektör uzmanının firmalar için yaptığı aynı sahada ki dedektör test görüntülerini izlemeniz çeşitli marka ve modeller arasında seçim yapmanıza ve de iyi bir dedektörü anlamanıza yarayacağını sanıyorum .ben hepsini izledim ilginç olanı yerde tahtanın üzerinde ki deneme paslı vida altın parçası ..youtube arama yerine ''Norfolk Wolf ''yazın yeterli..güzel seyirlik kısa kısa videolar var...
Linkback: youtube deki dedektör testleri

simon46

tavsiye ettiginiz videoları seyrettim..Sizin gibi benim de ilgimi çeken tahta üzerindeki paslı çivi ve altını yanyana koyup dedöktör denemesi yapması oldukça ilginçti.Bazı dedöktörlr iki metalin arasındaki mesafe uzarsa ötüyor bazısı kısalırsa.Burda anlatılmak istenen şey nedir?Bu işin mantıgı nedir.?Yada degerli ve degersiz iki metelin frekansının birbirini etkilemesinden dolayı bu etkiye ragmen degerli metali en iyi algılayan dedöktörü tespit etmek olabilirmi?

emekli AMCA

oradaki anlatılmak istenilen şudur  araziyi tararken başlığı (videolardaki yönü anlatayım terside olabilir)soldan sağa gezdirirken başlık önce paslı çiviyi görüyor ve devre içindeki ferro kanal çıkışı kitleyip ikaz vermemesini sağlıyor hemen arkasından bir boşluk geliyor ve sonra altın parçası var .bu aradaki boşlukta devre tekrar toparlanıp preset tune ayarına geri gelip sonrada altına ikaz vermesi gerekir ..makinalar arasındaki fark bu toparlanma süresi yani dinamikliğini gösterir.en iyisi iki maden yan yana dururken değerli olanını bulandır ama siz de görmüşsünüzür ki hepsi sınıfta kaldı en yakın 8-10 cm gibi ayırabiliyor daha yakınlaştı mı malesef değerliyi hissetmiyor...

simon46

Açıklamalarınız için teşekkürler Emekli amca..Evet dediğiniz gibi o dedöktörlerde altın ve çivi aralarındaki mesafesi en az bir karıştan fazla olması gerekiyor degerli metale ötmesi için.Yanyana olursa degerli ve degersiz dedöktör malesef degerli bir metali tespit edemiyecek.Bu yüzden size katılıyorum bu dedektörler sınıfta kaldı.Yine bunların içinde tesoro lobo daha iyi gibi görünüyor diğerlerine göre.Saygılar emekli amca..

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious